Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarvoor wordt een roll up banner zoal gebruikt?

Het is een feit dat roll up banners razend populair zijn om te gebruiken voor dat extra aandacht dat een bedrijf kan hebben op een beurs. Ten eerste zijn ze zo populair omdat ze budgetvriendelijk zijn. Ze kosten weinig geld en met een roll up banner is een bedrijf zeker dat de mensen hun bedrijf ook effectief zien omdat een roll up banner opvalt. Het tweede waarom een roll up banner zo populair is, is dat je ze in een handomdraai kunt klaarzetten. Natuurlijk berg je ze later ook even snel weer op. Je zorgt dat de stok het geheel los laat en vanzelf rolt het geheel zich op.

Te gebruiken op talloze evenementen

Normaal gezien worden roll up banners gebruikt door bedrijven die op een beurs staan. Een roll up geeft een bedrijf een zekere kwaliteit mee en een hulpmiddel zodat de stand op de beurs beter in het zicht valt onder de bezoekers. Meestal gebruiken bedrijven 2 roll up banners. Een zet men aan de linkerkant van de stand en de andere plaatst men gewoonlijk aan de rechterkant van de tafel. Als je dan vervolgens de roll up banners schuin zet dan valt het geheel helemaal op. Het bezoek weet meteen wat men aan je bedrijf heeft en andersom weten de bezoekers dat je aanwezig bent.

Haarscherp beeldkwaliteit

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun logo en naam op een roll up banner te laten drukken. Een drukkerij print visual haarscherp af en monteren de roll up banner vakkundig zodat men ze later alleen hoeft uit te rollen en nadien terug op te rollen. Voor het vervoer van een roll up hoeft men zich geen zorgen te maken want men krijgt altijd een handige rokoffer mee om ze veilig in op te bergen. Dankzij een roll up banner geef je de stand of een presentatie op een congres van het bedrijf nog meer een eigen persoonlijke touch en in letterlijk één minuut zet je ze op en breek je ze nadien af.

Linkruil.org

Comments are closed.