Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wallen onder de ogen

Vele mensen hebben last van wallen onder de ogen. Niet alleen mannen als vrouwen ervaren dit als vervelend. Iedereen kan na een slechte nachtrust last hebben van oog-wallen. Deze trekken veelal de dag erna weer weg. Ook kunnen de ouderwetse oplossingen als een plakje komkommer of aardappel verlichting brengen. Als wallen niet meer wegtrekken kunt u eens nadenken over een goede cosmetische behandeling om uw gelaat weer fris en verjongend eruit te laten zien.

Donkere kringen

Naast wallen onder de ogen kunnen er ook donkere kringen ontstaan.
Wallen worden veroorzaakt door kleine ophopingen van vet en zijn vooral aanwezig bij een slappere huid. Donkere kringen ontstaan door een dunner wordende huid. De onderliggende bloedvaatjes zijn dan zichtbaar en geven een donkere kleur. Donkere kringen komen voor bij jong en oud, wallen soms ook maar deze zijn veelal zichtbaar bij een ouder wordende huid en lijken enigszins op rimpels.

Dunnere huid, minder elastisch

De cosmetisch arts van de kliniek, Ludy Holst, zal uw gelaat en probleemzone goed bekijken. De behandeling zal afgestemd worden op de oorzaak van de wallen of kringen en uw wensen. Vele goede resultaten worden behaald met een filler op basis van hyaluronzuur, zoals Restylane. Wilt u meer informatie over een cosmetische behandeling? Arts Ludy Holst, van Lennepkliniek Den Haag, helpt u graag.

wallen ogen

Wallen onder de ogen, last van rimpeltjes? Van Lennepkliniek Den Haag helpt u graag

Linkruil.org

Comments are closed.