Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wandelschoenen van Meindl

Meindl is een Duits schoenenmerk met honderden jaren ervaring op het gebied van het maken van goede schoenen. 300 jaar staat er inmiddels op de teller. Je kunt dus wel stellen dat de ontwerpers achter de wandelschoenen van Meindl precies weten hoe je een goede wandelschoen maakt en wat er nodig is om het lichaam op de juiste manier te ondersteunen bij zowel lange als korte wandeltochten. Het merk is daardoor uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende merken op het gebied van wandelschoenen en staat bekend om de goede pasvorm.

Schoenen voor elk type ondergrond en wandelaar

Dankzij de innovatieve technieken van Meindl en vakkundig handwerk zijn er door de jaren heen vele collecties comfortabele loopschoenen ontstaan. In het assortiment vind je schoenen die geschikt zijn voor diverse soorten ondergrond. Of je nou van plan bent om een lange trektocht te maken door de bergen, een wandeling over het strand of een dag door de bossen gaat lopen. De schoenen van Meindl bieden steun op elk type ondergrond. Daarnaast maakt Meindl een speciale Comfort Fit Series collectie voor wandelaars met voeten met een brede leest.

Kwaliteit voor alles

Jaarlijks worden er meer dan 1 miljoen schoenen van het merk gefabriceerd en verkocht, waarbij elk paar voldoet aan de hoge eisen die het merk stelt aan een goed paar schoenen. Technieken zoals MFS Memory Foam, Air Revoluation en Vakuum worden onder andere op de schoenen uit de collecties toegepast. Het familiebedrijf neemt daarmee niet alleen jarenlange ervaring mee bij het vervaardigen van nieuwe schoenen, maar integreert ook nieuwe technieken en trends. Met Meindl schoenen heb je daardoor gegarandeerd jarenlang ontzettend veel wandelplezier!

Linkruil.org

Comments are closed.