Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wandtegels en sauna kopen doe je bij Jan van Sundert

Onlangs hebben mijn vriendin en ik nieuw sanitair voor onze badkamer uitgezocht. Maar voordat we de badkamer konden verbouwen, moesten we het eerst nog eens worden over de tegels. Hoewel we wat betreft het sanitair al snel op één lijn zaten, werden we het over de tegels maar niet eens. Mijn vriendin wilde kleine mozaïek tegels op de wand, terwijl ik juist grote witte tegels op de badkamerwanden wilde hebben.

Omdat we bij Jan van Sundert zo prettig geholpen waren bij het uitzoeken van het sanitair, besloten we ook voor de tegels een bezoek te brengen aan deze prachtige zaak in Etten-Leur. Ze verkopen er niet alleen sanitair, maar ook tegels, sauna’s en keukens. We hebben de collectie vloer- en wandtegels op ons gemakje bekeken. Als snel had mijn vriendin het aanbod mozaïek tegels gevonden. Ikzelf zag het niet zitten daar een hele wand mee te betegelen. De verkoper liet me het assortiment grote tegels zien. Die waren pas mooi. Omdat we er op deze manier niet uitkwamen, opperde de verkoper de tegels met elkaar te combineren. Hier hadden we nog niet aan gedacht. Wat een slim idee. De mozaïek tegels en grote witte tegels stonden zelfs erg goed samen. Waarom waren we hier nou zelf niet opgekomen?

De verkoper stelde voor de tegels die we hadden uitgezocht mee te nemen naar de badkamerafdeling, zodat we goed konden zien of de kleuren bij het door ons uitgekozen sanitair en bakkamermeubel zouden passen. Het bleek een fantastische match. Toen we terug wilden lopen naar de tegelafdeling, passeerden we de sauna’s. We besloten even een kijkje te nemen. Toch wel een droom natuurlijk, het hebben van een eigen sauna. Maar een sauna kopen doe je niet zomaar, het is een fikse uitgave. Toch stond er een klein exemplaar die perfect in onze slaapkamer zou passen. De zomervakantie konden we best naar volgend jaar verplaatsen.

Wie had dat verwacht, we waren het eens geworden over de wandtegels en hadden besloten ons vakantiegeld te besteden aan een heuse sauna. Ach, een sauna kopen was dan niet ons plan en de vakantie zouden we dit jaar overslaan, maar we waren nu wel trotse bezitters van een eigen sauna om heerlijk in te ontspannen. De verbouwing kan beginnen!

Linkruil.org

Comments are closed.