Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wastafelkraan en Glijstangen, Onmisbaar in Iedere Badkamer

Waarvoor dienen glijstangen?

Deze stangen worden gebruikt voor de bevestiging van een douchekop. De stang zelf wordt aan de muur bevestigd en de douchekop wordt op de stang gemonteerd. De douchekop is hierdoor in hoogte verstelbaar waardoor iedere gebruiker de douchekop ongeacht zijn of haar lengte op de juiste hoogte kan instellen.

Zijn er varianten in deze stangen?

De meest exemplaren zijn uitgevoerd in rond chroom, maar er zijn ook vierkante modellen verkrijgbaar. Er is keuze uit verschillende lengtes, variƫrend tussen de 60 en 90 centimeter. Natuurlijk is er een ruime keus aan uitvoeringen. Van eenvoudige modellenen tot uiterst luxe exemplaren. Hierdoor kunt u de stang volledig afstemmen op het interieur van uw badkamer.

Waar zijn ze te verkrijgen?

Sanitairtoppers.nl is een online sanitairwinkel waar u terecht kunt voor een uitgebreide collectie glijstangen. Het assortiment is niet alleen uitgebreid, u heeft ook keus uit de beste merken. Hierdoor kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit. Door de scherpe prijzen is bestellen bij Sanitairtoppers.nl ook nog eens voordelig.

Op zoek naar een wastafelkraan?

Bent u op zoek naar een kraan voor uw wastafel, dan heeft u zeer veel keus. U kunt kiezen voor een inbouwkraan, een opbouwkraan of een vrijstaand model. Daarnaast zijn er kranen met waterbesparende functies verkrijgbaar. Ook wat betreft vormgeving is er altijd een wastafelkraan te vinden die bij uw stijl en de rest van uw badkamerinterieur past.

Wat is de keuze in bediening?

Er is de veel gebruikte tweegreepstap waarmee de koud en warm waterstroom apart te bedienen zijn. Daarnaast is er de eengreepstap waarbij de temperatuur en waterstroom met een hand bedient wordt. Een hoge uitloop geeft nog eens extra bedieningsgemak. Tegenwoordig zijn alle modellen technische hoogstandjes waardoor bedieningsgemak en comfort gegarandeerd zijn. Rest tot slot de keuze voor de stijl. Hierin is veel keus, u kunt altijd een exemplaar vinden dat functioneel is en daarnaast een prachtig design heeft.

Waar zijn deze kranen te vinden?

Een prima adres hiervoor is de online sanitairspecialist Sanitairtoppers.nl Een groot assortiment aan luxe kranen wacht er op u. De collectie bestaat uit gerenommeerde bekende merken waardoor goede kwaliteit en duurzaamheid zijn gegarandeerd. Vanwege de aantrekkelijke prijzen is er voor iedereen een kraan te verkrijgen.

Linkruil.org

Comments are closed.