Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

wat gebruikt een kapper

Het is weer zo ver, de dode puntjes worden weer zichtbaar en mijn haar valt niet meer mooi, het ziet er dof en slonzig uit. Dit zijn altijd tekenen dat het tijd wordt om naar de kapper te gaan.

Wondermiddeltjes

Wanneer ik bij de kapper kom en om me heen kijk zie ik allemaal wondermiddeltjes staan: anti-klitspray, krullenmouse, stylinggel, wax, shampoo, haarverf, olie en noem maar op. Ook is de kapperszaak ingericht met allemaal handige spullen zoals kappersstoelen, droogkappen, spiegels, fohns en krultangen. Maar waar haalt de kapper al deze spulletjes vandaan? Want als ik op de prijskaartjes van de wondermiddeltjes kijk, is het mij te duur!

Kappersgroothandel

Na een beetje doorvragen kom ik er achter dat mijn kapper naar de groothandel gaat. Ze verteld me dat hier alles, maar dan ook echt alles te verkrijgen is op het gebied van haarproducten. De kapper koopt hier vaak in grote hoeveelheden in, en krijgt om deze reden vaak hoge kortingen. Maar als particulier ben je ook gewoon welkom bij een kappersgroothandel, en kun je ook genieten van kortingen en het ruime aanbod. Veel kappersgroothandels bieden hun assortiment ook online aan.

Inmiddels ben ik weer netjes geknipt, en bestel ik mijn spullen gewoon bij de kappersgroothandel.

 

Linkruil.org

Comments are closed.