Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat is een condoom?

Een condoom wordt vooral gebruikt tijdens de geslachtsgemeenschap ook worden condooms gebruikt voor andere dingen, zoals voor wetenschappelijke onderzoeken of voor waterdichte objecten dit omdat de stof die in de condoom zit waterproof, elastisch en duurzaam is ook zal het geen argwaan wekken.

Oké we weten nu genoeg over de stoffen in de condooms maar waarvoor worden ze eigenlijk gebruikt? Condooms worden eigenlijk om 2 grote redenen gebruikt,. dit zijn ze:
1. De kans op zwangerschap van de vrouw verkleinen.
2. Om geen overdraagbare geslachtsziektes op te lopen tijdens het geslachtsgemeenschap.

Dit zijn de grootste voordelen van een condoom. Er zijn ook een paar nadelen als je een condoom draagt tijdens de geslachtsgemeenschap, dit zijn ze:
1. Er is een kleine kans dat de condoom kan lekken.
2. De houdbaarheidsdatum kan over datum zijn (daarom raden wij u aan om dit altijd te controleren!).
3. Soms zijn mensen allergisch voor condooms, dit omdat er de stof Latex in zit.

Een condoom omdoen gaat soms niet echt makkelijk, wanneer de man of de vrouw erg zenuwachtig is kan dit proces nog als niet leuk worden beschouwd. Wanneer je een condoom hebt raden wij je aan om eerst naar de houdbaarheidsdatum te kijken (een condoom die over datum is moet je ook in de vuilnisbak gooien). Wanneer de condoom goed is pak je met de ene hand de top van de condoom en rol je met de andere hand de condoom over de penis heen zorg wel dat de penis in een stijve toestand staat.

Sommige mensen durven de condooms niet in de winkel te kopen Anoniem Condooms bestellen is meestal een stuk goedkoper en vaak is kwaliteit beter dan in de winkel. Wanneer je iets gaat bestellen raden wij grote bedrijven aan zoals Bol.com

Linkruil.org

Comments are closed.