Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

wat te doen bij liefdesverdriet – het verhaal van bart

“Dus, dit is werkelijk te bizar voor woorden.

Zoals jullie misschien niet weten ben ik obsest (geweest?) met mijn ex. Ik kon haar niet loslaten. Ik had in deze ‘zware’ tijd een vriend die mij erg steunde. Maar ook hij en zijn vriendin koppelde los van elkaar. Die 2 waren niet voor mekaar gemaakt gewoon, zei maakte het uit. (En hij ook een beetje.)

Nu goed, ik zit eergisteren lekker te niksen me te vervelen zoals gewoonlijk. Mijn ex zou morgen terugkomen. Dus ik besloot nog maar even van de rust te genieten. Ineens kwam de ex van mijn vriend online, een meisje die ik eigenlijk nooit heb gesproken, alhoewel ik dat allang had moeten doen blijkbaar.

Ik nodigde haar voor de grap uit bij mij, om een beetje te chillen, wat drinken, peukie roken enz. Gewoon lekker.

Er kwam dus uiteindelijk uit dat we mekaar wel erg leuk vinden, zei heeft de zelfde intresse’s / humor / trekjes etc. Kortom voor mekaar gemaatk in mijn ogen.

Ze gaf me 50% kans dat dit dew volgende dag vanuith aar ook zo nog was, vanwege die ex waarvan ze nog erg bezitterig is. ik luister nu elke dag liefdesverdriet liedjes.

Ze besluit de volgende dag naar me toe te komen, ze deed er wat raar over maar affijn ik vond het fijn haar weer te zien. We hebben mekaar gezoend, we hebben geknuffeld en veel gepraat , gelachen en afgesproken.

Nu zei ze alleen wel ‘ ik hoop snel over me ex heen te zijn! ‘ want de gedachte bij haar dat hij met een ander meisje iets zo doen zou haar slopen. En zou zei dus weer met volle entiosatme achter hem aangaan. Tevens dit vertelde me ze. Maar goed ik maak me hier dus wel zorgen om, advies? tips? Ze is echt super leuk, en ik ben zelfs een beetje verliefd ­čśÉ en als we praten dan is het ook van” Als we wat worden, dan stoppen we met roken! ” (Steeds weer de WE vorm..)

Ik wil over dat stukje toch even jullie mening! en raad, advies. wat te doen bij liefdesverdriet?

Verder ben ik blij dat dit me overkomen is, het heeft me wel even het goeie pad opgebracht en me in een klap 100 x zo gelukkiger gemaakt!

Bedankt.”

Antwoord:

“Ten eerste, het is de ex-vriendin van een vriend van je. Dat is altijd oppassen geblazen (toevallig van de vriend waarover je het hier hebt ?)

Ik weet niet hoe goed die vriendschap is maar dit zou daarin wel een probleem kunnen gaan opleveren. Als je werkelijk serieuze intentie hebt en je wilt die vriendschap behouden zou ik toch eens eerst even met hem erover praten.

Ten tweede.
Ik vraag me af of haar jaloezie naar haar ex ligt in haar bezitterigheid of dat ze nog daadwerkelijk gevoelens heeft voor hem.
Als het is vanuit bezitterigheid is dat dus een naar trekje van d’r waar je rekening mee dient te houden.

Verder, tja, ik denk dat je het even een beetje tijd moet geven om te kijken wat je er mee wil. 2 avonden is natuurlijk nog niet veel om echt een oordeel te kunnen geven.
Vraag ook haar eens wat zij wil en verwacht hiervan na deze 2 avonden.
Als dat met haar ex je dwars zit, wat ik me kan voorstellen, zeg haar dat dan ook. Laat zien dat je wel wil maar wel met een voorwaarden en vraag/kijk of zij daar mee om kan gaan.” ┬ázo werkte dat bij mijn ex vriend terug krijgen┬ádan.

Linkruil.org

Comments are closed.