Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat zijn de voordelen van een hanglamp van Stahl?

Zware industriële omgevingen hebben natuurlijk ook verlichting nodig, en in zo’n geval biedt een hanglamp van stahl de perfecte uitkomst. Deze hangverlichting is van zeer goede kwaliteit en zijn daarom perfect inzetbaar in zware industriële omgevingen. Hiervan is een ruim aanbod aan ATEX hanglampen zoals bijvoorbeeld een inductie lamp, een fluorescerende lamp, een LED lamp en een halogeen lamp. Vanzelfsprekend zijn hier allerlei verschillende accessoires bij verkrijgbaar.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan beschermkorven ter bescherming van de bron van verlichting, of een reflector voor het richten van de lichtbundel. Maar ook ringbouten om LED lampen en hanglampen mee op te kunnen hangen. Deze speciale ringbouten zijn alleen geschikt voor deze 2 varianten lampen. Tot slot zijn er ook nog verschillende montagebeugels beschikbaar.

Hanglampen 6050

De 6050 hanglampen kom je voornamelijk tegen bij olieraffinaderijen, scheepvaart en boorplatformen, oftewel: zware industrieën. Maar daarnaast zijn deze hang lampen ook goed te gebruiken in opslagloodsen en magazijnen.

Hanglampen 6470

Deze variant hanglamp wordt voornamelijk gebruikt om buiten te verlichten of magazijnen, oftewel: magazijnverlichting of straatverlichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een parkeerplaats of een boorplatform. Hanglampen 6470 zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen tot een wattage van 600 Watt. Opvallend aan deze hanglampen is, is dat de behuizing van aluminium is, daardoor is hij bestand tegen onder andere zoutwater.

Welke voordelen hebben ATEX hanglampen en hangverlichting?

Zoals net ook al werd genoemd, bestaan de hanglampen 6470 deels uit aluminium waardoor deze goed is beschermd tegen onder andere zout water. Daarnaast zijn de hanglampen gemakkelijk de installeren, dankzij de aparte aansluitdoos. Ook hebben de hanglampen weinig onderhoud nodig en zijn deze op verschillende en op een eenvoudige manier te installeren.
Tevens zijn de 6470 hanglampen in 3 verschillende maten verkrijgbaar met een maximum tot 600 Watt. Er zal dus altijd wel een geschikte maat tussen zitten.

Linkruil.org

Comments are closed.