Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat zijn de werkzaamheden die een autosloop verricht?

De autosloperij zorgt er voor dat auto’s die door ongelukken of gebreken niet meer op de weg kunnen en mogen rijden bij jouw thuis of op een andere locatie opgehaald worden. Als de auto op de sloperij is dan zorgen ze ervoor dat alle vloeistoffen die nog in de auto zitten daar uit vandaan gehaald worden. Vervolgens halen ze alle onderdelen uit de auto zodat die helemaal fijn geperst kan worden tot een hoopje schroot.

Krijg je nog een vergoeding voor het afgeven van jouw auto aan de sloperij?

In het grootste gedeelte krijg je nog een vergoeding voor het afgeven van jouw auto ook. Afhankelijk van het soort auto, de schade die aan de auto is ontstaan en de oudheid van de auto kun je daar nog enkele honderden euro’s voor terug krijgen van de sloopmedewerkers. Als bijvoorbeeld de motor van jouw auto nog helemaal intact is maar voor de rest is het niet veel meer dan zal je toch nog wat geld voor de waardevolle onderdelen kunnen vangen.


Op welke manieren kan je jouw auto verkopen?

Je kunt natuurlijk een blaadje in de auto ophangen dat deze te koop is er een bedrag en een telefoonnummer bij vermelden. Maar je kunt ook het internet gebruiken om jouw auto te verkopen, je kan hierbij denken aan marktplaats of bijvoorbeeld autoscout24.nl. Zodra je dan een advertentie hebt geplaatst kunnen mensen biedingen uitbrengen op jouw auto en deze ook daadwerkelijk van je overnemen.

Linkruil.org

Comments are closed.