Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wegwerplenzen of daglenzen

Contactlenzen zijn er in vele soorten en maten. Harde lenzen, zachte lenzen en zelfs lenzen met een opdruk, of kleurlenzen! Afhankelijk van de wensen van de gebruiker kan de lens op maat gekozen worden. De eerste zachte lenzen op de markt waren gemaakt voor langer gebruik. Inmiddels zijn veel contactlens gebruikers overgestapt naar de zogenaamde wegwerplens of daglens.

Voordelen daglenzen
Daglenzen zijn zachte contactlenzen die maar 1 dag gedragen worden. Vervolgens worden de lenzen weggegooid om de volgende dag een nieuw paar in te zetten.  Zo kunt u iedere dag genieten van schone, frisse lenzen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw lenzen of de keuze van contactlensvloeistof.
De aanschaf van daglenzen
Bent u nog geen gebruiker van contactlenzen? Dan dient u eerst naar een contactlensspecialist of optometrist te gaan. Deze oogspecialisten zullen een eerste meting uitvoeren en de juiste lens voor u uitzoeken. Deze specialisten dient u te bezoeken voor een periodieke controle. De aanschaf van de lens kunt u beter online laten plaatsvinden. De contactlens prijzen bij de opticien bij u om de hoek zijn vele malen hoger dan bij de online opticien, terwijl het exact dezelfde lenzen betreft!

Onnodig veel geld besteden aan uw daglenzen is daarom niet nodig. Bestel uw wegwerplenzen bij Lowlens.nl, de online lenzenspecialist.

Linkruil.org

Comments are closed.