Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wegwerpservies online bestellen

Afgelopen jaar hebben we bij ons op het bedrijf een groot feest gegeven voor al onze medewerkers, wiens vrouw en kinderen ook welkom waren + ex-werknemers van het bedrijf. Dit vanwege het 75-jarige bestaan van het bedrijf, en dit moest groots gevierd worden volgens mijn baas. Aan mij de taak om als leider van de afdeling inkoop al het benodigde in te kopen voor het grote feest. Gezien het feit dat er veel eten was, moest er dus ook het nodige bestek bij komen. Hiervoor moest een groot aantal plastic bestek inkopen.

Bestellen van plastic bestek

Het bestellen van plastic bestek moest ik zo praktisch mogelijk doen. Naar de plaatselijke Albert Heijn was gewoonweg niet praktisch, aangezien het een feest voor een kleine 1000 à 2000 personen was, en ik dus gewoonweg veel plastic bestek voor nodig had. Via een collega van mij kwam ik terecht bij een leverancier van grote partijen wegwerpservies. Op deze manier kon ik snel en gemakkelijk veel wegwerpservies bestellen. Bovendien was het bestek al binnen 24 uur bij ons op de afdeling bezorgd.

Meer informatie over wegwerpservies

Wil je meer informatie over het bestellen van wegwerpservies? Klik dan op de linkjes in deze blog voor meer informatie over het bestellen hiervan.

Linkruil.org

Comments are closed.