Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Welke kantoorartikelen in de toekomst?

Kantoorartikelen zijn in het bedrijfsleven een belangrijk begrip. Iedereen gebruikt deze wel eens, of het nu gaat om paperclips en printpapier, of om nietmachines en perforators. De meeste bedrijven hebben er veel mee te maken. De vraag is of er in de toekomst nog steeds zoveel vraag is naar kantoorartikelen, aangezien er steeds meer digitaal wordt gedaan, en ook spelen andere nieuwe technologische producten een rol.

Onderzoek naar kantoorartikelen

In de Verenigde Staten werd er onlangs een onderzoek uitgevoerd naar de verwachtingen van de toekomst van kantoorartikelen. 7000 LinkedIn gebruikers kregen vragen over welke kantoorartikelen er waarschijnlijk niet lang meer zullen zijn, en welke op termijn vervangen worden door andere producten. In onderstaande top 5 zie je het overzicht welke kantoorartikelen er binnen 5 jaar niet meer zullen zijn.

  1. Taperecorders: Hiervan verwacht 80% van de ondervraagden dat deze zeer snel zullen verdwijnen. Iedereen gebruikt tegenwoordig smartphones om gesprekken op te nemen.
  2. Faxapparaten: 71% denkt dat deze binnen 5 jaar niet meer over de toonbank gaan. Het faxen kan tegenwoordig ook sneller met telefoons of het gaat via de mail.
  3. Rolodexes: Deze worden nu al nauwelijks meer gebruikt, maar 58 % denkt dat deze binnenkort helemaal zullen verdwijnen.
  4. Vaste werktijden: Je ziet steeds meer bedrijven waar flexwerken een opkomend begrip is. Vaste werktijden zijn niet meer van deze tijd.
  5. Vaste telefoons: Deze worden vervangen door smartphones. 35 % verwacht niet dat deze over 5 jaar nog worden gebruikt op bedrijven.

Toch zie je dat kantoorartikelen op dit moment nog niet allemaal te vervangen zijn. Kantoorartikelen als printpapier en dergelijke worden nog steeds veel verkocht. Een bedrijf die dit allemaal doet is MKB Officeshop. Zij leveren dagelijks verschillende soorten kantoorartikelen aan allerlei bedrijven en particulieren. Door de snelle service en hoge kwaliteit zijn zij al jaren een begrip in de kantoorartikelen branche.

Linkruil.org

Comments are closed.