Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wet Werk en Zekerheid

Wet Werk en Zekerheid

Bent u met uw onderneming al voorbereid op de wijzigingen van de wet werk en zekerheid ? Als u niet vol overtuiging ja op deze vraag kan antwoord ejis het een erg goed idee om even verder te lezen. Natuurlijk bent u hierin niet de enige, er heerst een grote vraag onder ondernemers over wat de Wet Werk en zekerheid voor hun gaat betekenen. Ik was een van de ondernemers die zich niet meteen inlas op al deze wijzigingen, gelukkig ben ik dankzij een artikel volledig op de hoogte geraakt. Zodra ik alle details had doorgelezen kon ik vol overtuiging zeggen dat ik volledig voorbereid was op de wetswijziging

U bent aan het juiste adres gekomen om hierover op de hoogte gebracht te worden.  Voordat we ingaan op wat dit inhoudelijk gaat betekenen kijken wij even terug in de tijd. Op 10 Juni stemde een meerderheid van de Eerste kamer in met een wertsvoorstel die enorm grote gevolgen heeft voor de arbeid en ontslagrecht. In eerste instantie zouden een aantal van de wijzigingen al op 1 juli 2014 ingaan, maar uiteindelijk is besloten dat dit voor sommige te kort tijd zou zijn. Uiteindelijk is besloten dat deze maatregelen op 1 Januari 2015 ingaan.

Ik heb mijzelf ingelezen door dit artikel met de bijbehorende PPT presentatie door te lezen. Ik ben ervan overtuigd dat u er ook wat aan zult hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.