Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Whirlpool Baden, Vrijstaande Baden, Staande Toiletten en Meer bij Sanitairtoppers.nl

De Whirlpool baden die je op tv ziet vind ik altijd zo mooi. Het lijkt me heerlijk om zelf zo’n bad te hebben. Dat je thuiskomt na een lange werkdag en heerlijk kunt bijkomen in een warm bubbelbad. Hoewel het me fantastisch lijkt, denk ik niet dat ik er ooit zelf één zal hebben. Geen idee wat whirlpool baden kosten, maar ik denk dat het net iets boven mijn budget gaat.

Toch zou ik graag het één en ander aan mijn badkamer vernieuwen. Het budget was echter een probleem. Ik heb diverse folders bekeken en ben ook in een aantal sanitair winkels geweest. Ik heb prachtige bubbelbaden, vrijstaande baden, wastafels, wandclosets en staande toiletten gezien. Toch wilde ik liever eerst verschillende producten en prijzen met elkaar vergelijken. Internet is hier uitermate geschikt voor. Ik heb dan ook heel wat websites bekeken. De site van Sanitairtoppers.nl sprak me direct aan. Een zeer breed aanbod met aantrekkelijke prijzen. Ook hier kwam ik de vrijstaande baden, wastafels, wandclosets en staande toiletten tegen, maar dan wel net iets goedkoper. Al het sanitair bleek eenvoudig online te bestellen. Ik ben er dan ook eens goed voor gaan zitten en heb het gehele assortiment uitgebreid bekeken.

Het leek me verstandig te beginnen met de aanschaf van een paar kleine onderdelen. Ik koos voor een mooi wit badkamermeubel met strakke RVS handgrepen en een bijpassende spiegel met verlichting. Met een paar kleine accessoires erbij zou mijn badkamer dan toch een compleet nieuwe uitstraling krijgen, zonder dat er een complete verbouwing aan te pas zou komen. En belangrijker nog, het zou passen binnen mijn budget. Ik had niet eerder een online bestelling gedaan, maar gelukkig was dit heel erg eenvoudig. Na een paar klikken, het invoeren van mijn adresgegevens en de betaling via een online betaalsysteem, was mijn aankoop rond.

Inmiddels is mijn oude wastafel vervangen door het gloednieuwe badkamermeubel. In combinatie met de accessoires is het eindresultaat geweldig. Mijn badkamer lijkt echt helemaal nieuw. Omdat dit mij zo goed bevallen is, ben ik van plan te gaan sparen voor een bubbelbad. Ik zal dan zeker weer een kijkje nemen op de website van Sanitairtoppers.nl!

Linkruil.org

Comments are closed.