Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wilt u een leasepak leasen?

Een nieuw maatpak, ik kijk er iedere keer weer naar uit. Vroeger kocht ik zelden een nieuw pak, gewoonweg omdat het te duur was voor mij om ieder jaar een nieuw pak te kopen. Toen kwam ik ergens op internet tegen dat het ook mogelijk is om kostuums te leasen. Je leaset dan een pak voor twee of drie jaar en na deze tijd levert u het pak weer in. Dit is stukken goedkoper dan een nieuw pak kopen en zo werd het voor mij mogelijk om vaker een nieuw maatpak te kopen.

 

Mijn ervaring

Zelf heb ik thuis in mijn kast meerdere leasepakken hangen. Omdat het goedkoper is dan het kopen van een pak, kan ik me meerdere pakken veroorloven. Zo heb ik voor elk type gelegenheid een ander type pak. Ook kan ik wanneer ik meerdere keren één klant bezoek, kan ik meerdere pakken dragen. Dit is goed voor mijn imago en krijg ook vaak complimenten op mijn maatpak.

 

Een maatpak kiezen

Een nieuw leasepak kiezen vind ik persoonlijk altijd erg leuk. Ik kies een leuk model uit en mooie stoffen. Ik pas het pak en word opgemeten . Binnen de kortste keren loop ik in een perfect op maat gemaakt pak. Wanneer ik in een nieuw pak loop voel ik me ook altijd weer goed en fris.

 

Belangrijke punten

Speciaal voor u zet ik hier wat punten op een rij die belangrijk zijn bij het kiezen van een maatpak. Allereerst uw gevoel, hoe voelt u zich bij het pak en wat straalt u uit. Dit is wellicht het aller belangrijkst. Verder is de stofkeuze belangrijk, welke stof wilt u, welke kleur en wilt u bijvoorbeeld ook dat uw stof duurzaam is geproduceerd. Ten slotte de manier van ‘kopen’, wilt u het pak echt zelf kopen of wilt u het voordelig leasen? Wanneer u deze vragen voor uzelf beantwoord, wordt de zoektocht naar een nieuw maatpak een stuk makkelijker.

Linkruil.org

Comments are closed.