Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wilt u snel en eenvoudig van uw steelwratjes af? Helon huid- en laserkliniek helpt u daarbij!

Steelwratjes worden ook wel fibromen genoemd, dit zijn veel voorkomende, goedaardige huidgezwelletjes die overal op de huid kunnen voorkomen. Veel voorkomende plekken bij volwassenen zijn de hals, oksels, liezen en onder de borsten. Het is helaas niet duidelijk hoe deze gezwelletjes ontstaan. Wel is er enige relatie met overwicht en hormonen.

Om deze steelwratjes te laten verwijderen is de electrocoagulatie behandeling erg geschikt.
Bij deze behandeling worden de fibromen door middel van elektrische stroom snel en eenvoudig verwijderd. Deze behandeling wordt verricht met speciale apparatuur waarbij huidoneffenheden worden verhit met een naald waardoor elektrische stroom loopt.

Voordat de behandeling plaatsvindt is een intake gesprek vereist, in dit gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Ook het aantal behandelingen en het verwachte resultaat worden besproken.

Wanneer u de behandeling ondergaat wordt voorafgaand uw huid ontsmet met alcohol.
Op het moment dat de naald van het apparaat tegen een steelwratje gebracht wordt, zal het wratje opwarmen en verschrompelen tot een korstje. Na ongeveer een week tijd zullen de steelwratjes zijn verdwenen.

Buiten het behandelen van steelwratjes biedt Helon huid- en laserkliniek veel meer mogelijkheden op het gebied van behandelingen aan, zo kunt u altijd bij ons terecht voor de botox-, ontharings- en rimpelbehandelingen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze behandelmogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Linkruil.org

Comments are closed.