Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wonen in een rommelig huis

De bende van ellende in het studentenhuis van Rob Mankor

Mijn naam is Rob Mankor. Sinds 2010 woon ik in het centrum van Eindhoven met drie andere vrienden in een studentenhuis, waar ik een hoop over tweet op Rob Mankor’s Twitter.com. Ik ken deze jongens al sinds de middelbare school en met een aantal heb ik zelfs een aantal jaar in een band, genaamd de Loud Lions, gespeeld. We woonden alle vier al in- en in de buurt van Eindhoven. Doordat we allemaal een technische studie gingen doen en de Technische Universiteit van Eindhoven goed stond aangeschreven, besloten we om niet uit Eindhoven weg te gaan, maar wel een studentenhuis te zoeken. Na ongeveer twee maanden zoeken vonden we een geschikt stadspand op 3 minuten lopen van het uitgaanscentrum. Een ideale locatie voor studenten.

 

Rommel

Wanneer je met zijn vieren in een studentenhuis gaat worden, merk je de eerste week al meteen dat de afwas zich steeds meer opstapelt en het huis binnen een mum van tijd één grote puinhoop is geworden. Ook Rob Mankor moet bekennen dat hij dit zeker heeft mede-veroorzaakt. Studentenhuizen staan er uiteraard om bekend dat het één grote bende is en overal eten rondslingert, maar het gaat ontzettend stinken en het is niet echt meer een fijne leefomgeving. Zo zocht ik op mijn Rob Mankor vimeo-account. In de tweede week merkte ik dat er irritatie ontstond door de rommel en toen ik uiteindelijk de muizen van het aanrecht weg moest jagen was zelfs voor mij de maat vol. Ik besloot dat we moesten kiezen of we onze hele studententijd in deze rommel wilden blijven leven of toch actie gingen ondernemen.

Na het organiseren van een huisvergadering zijn we tot de conclusie gekomen nauwe afspraken met elkaar hierover te maken. We hebben uiteindelijk zelfs een boetesysteem opgesteld, zodat iedereen onder het toeziend oog van Rob Mankor, zich netjes aan de regels houdt. Ik wil daarom elke student aanraden hier ook met huisgenoten afspraken over te maken, zodat je in een normaal huis kunt wonen.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.