Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zalando de modeshop. Mijn Zalando Review.

ZALANDO is een webshop welke de laatste jaren in Nederland flink aan de weg timmert. Zalando verkoopt vooral veel schoenen en kleding maar het assortiment wordt alsmaar uitgebreid. Hoe wordt Zalando beoordeeld door consumenten? Gaat het bestellen makkelijk, zijn er veel negatieve of juist positieve reviews te vinden. In dit artikel geef ik mijn bevindingen of Zalando betrouwbaar is weer.

zalando

Informatie over Zalando:

Zalando  is in heel Europa actief met haar webshop. Het Duitse bedrijf is medio 2008. Zalando is marktleider in de verkoop van schoenen online. In de webshop vindt u ook merkkleding van allerlei uiteenlopende merken. De laatst toegevoegde productcategorieën bij Zalando zijn huishoudelijke artikelen, huis en tuin artikelen en beauty- en make-up artikelen.

Het bedrijf is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg en mag dus ook dat keurmerk voeren. Dit betekent dat Zalando voldoet aan de eisen welke door Thuiswinkelwaarborg zijn opgesteld en dat het een vertrouwd adres is om online te shoppen. Daarnaast kunt u bij een geschil de Thuiswinkelwaarborg organisatie inzetten mocht het geschil onverhoopt niet met Zalando zelf kunnen worden opgelost.
Verzendinformatie:

Zalando berekent geen bedrag voor zowel het verzenden als het retourneren van producten. U kunt de producten zelfs tot 100 dagen na aankoop gratis retourneren!  Alle gangbare betaalmogelijkheden zijn in de shop aanwezig. De producten zijn niet bijzonder goedkoop al doen de schreeuwerige reclames ooit anders vermoeden.

Zalando Ervaringen met bestellen, leveren en retourneren:

Online zijn veel Reviewsites te vinden op welke consumenten hun Zalando ervaringen kunnen delen. Bij zo’n groot aantal bestellingen als welke door Zalando worden verstuurd gaat er uiteraard ook vaak wat mis. Een goede en betrouwbare review site als Reviewspot.nl geeft aan dat de gemiddelde score van de Zalando Ervaringen wel voldoende is maar dat er ruimte voor verbetering is bij Zalando. Punten welke beter kunnen bij Zalando (aldus de reviewers op Reviewspot) hebben vaak betrekking op de levering en het service niveau van Zalando achteraf.

Samenvattend:

Online mode webshop Zalando is een bijzonder grote speler in haar markt en de organisatie heeft de groei er nog steeds in zitten. Bestellen bij Zalando is betrouwbaar maar Zalando is vaak niet de goedkoopste aanbieder. De reviews op reviewsites zijn overwegend positief maar zeker niet allemaal. Punten waar Zalando verbetering kan behalen hebben vaak te maken met de levering en de service na bestellen.

Linkruil.org

Comments are closed.