Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zeer zuinige houtkachels

Wanneer u op zoek bent naar een goede houtkachel die zeer zuinig is, een schone verbranding heeft en een hoog rendement dan zit u bij de houtkachels van Nordic Fire goed! De houtkachels van Nordic Fire zijn niet alleen zuinig, hebben een schone verbranding en hoog rendement.. ook zit er extra beveiliging op tegen schoorsteenbrand en oververhitting, hebben we een groot uitgebreid assortiment om uit te kiezen en heeft u er 10 jaar garantie op. Al onze kachels worden geleverd door vakkundige en ervaren installateurs over heel Nederland verspreid. 

Nordic Fire is de beste keus

Nordic fire is de beste, verantwoordelijkste keuze. Wij zijn specialisten op het gebied van CV kachels, door onze jarenlange ervaring. Wij onderscheiden ons van andere kachels door technisch goed ontwikkelde punten. Zo ontstaat er bij onze kachels een schone en efficiënte verbranding en komt er zodoende meer warmte in het hele CV systeem. Onze kachels kunnen met alle systemen samenwerken, van zonnepanelen tot een oude CV kachel.

Voor het bekijken van de tarieven, het assortiment of meer informatie over Nordic Fire kunt u altijd terecht op onze website. Heeft u nog vragen over onduidelijke zaken, dan kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers, of ons een mail sturen. Wij helpen u dan graag vriendelijk verder.

Linkruil.org

Comments are closed.