Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zeilkleding van kwaliteit

Het is nog niet heel populair in Nederland, maar zeilkleding is in al heel veel landen heel populair. Deze collectie nautische kleding zijn jassen, vesten, truien en sweater. Ook zitter er polo’s, t-shirts en bermuda’s in de collectie. De collectie bestaat uit allemaal kwalitatief hoge materialen om de veeleisende levensstijl te ondersteunen. Op de website kunt u niet alleen de huidige collectie zien, ook kunt u al een voorproefje zien van de volgende collectie! City of Sails is niet alleen te vinden online, City of Sails is ook te vinden in winkels wereldwijd en ook in Nederland! 

Hele mooie collectie

Ik ken City of Sails al een langere tijd. Ik ben heel erg fan van hun kleding. Ik ben vaak aan het reizen en vind het fijn om online te bestellen. Dit is een fijne toevoeging aan een geweldige winkel! Ook hebben ze een vriendelijke service en de kwaliteit van de kleding is fantastisch! Ik ben super tevreden met de nieuwe collectie.

Voor meer informatie over de nieuwe collectie, het merk City of Sails, de locatie’s van de winkels en nog veel meer andere zaken van City of Sails kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opzoeken met een van de medewerkers.

Linkruil.org

Comments are closed.