Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zekerheid, ook voor mannen

Incontinentieproblemen wordt veel aangeduid als een vrouwenprobleem. Toch kunnen ook mannen hier last van hebben. Soms gaat om enkel nadruppelen, maar soms zijn er ernstigere problemen en verliest een man ongemerkt veel urine. De TENA lady is algemeen bekend als een verband voor vrouwen, maar er is ook de TENA man. Als je incontinentieproblemen hebt hoef jezelf als man met een TENA man niet meer onzeker te voelen.

Van licht tot zwaar urineverlies

Het TENA man assortiment bestaat uit incontinentiepads en ondergoed. De pads hebben een absorberend vermogen die aangegeven wordt van level 0 tot level 3 en het ondergoed gaat tot level 4. Hierbij beschermd level 0 als je maar enkele druppels urine verliest. Level 1 heb je nodig als je last hebt van nadruppelen of zeer licht urineverlies. Is je urineverlies meer dan licht, dan zou level 2 goed van pas kunnen komen. Bij een behoorlijk urineverlies zal level 3 het meest comfortabel zijn. Bij echt zwaar urineverlies waarbij je geen enkele controle meer hebt kun je het beste kiezen voor level 4 ondergoed.

Pads of ondergoed?

Je hebt de keuze tussen het gebruik van pads of een broekje. Een broekje is gemakkelijk aan te trekken zonder dat je er meer naar om hoeft te kijken. Een pad is daarentegen iets discreter en kan gemakkelijk aangebracht worden in de onderbroek zelf. Aan de achterkant van de pad zit namelijk een plakstrip die aan de voorzijde van de onderbroek geplakt kan worden en vormt zo een kuipje rondom de penis. Er zijn ook speciale TENA Acitve Fit broekjes. Dit is ideaal absorberend ondergoed wat gedragen kan worden bij het intensief bewegen, zoals tijdens het sporten.

Linkruil.org

Comments are closed.