Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zelf een fotoboek maken

Wil je zelf een fotoboek maken en ben je benieuwd waar je dat het best kunt doen, of met welke tips je rekening dient te houden om ervoor te zorgen dat je de herinneringen zo mooi mogelijk vorm kunt geven? We helpen je graag op weg, zodat je het beste fotoboek kunt maken en je deze vol trots aan vrienden en familie kunt laten zien. Ga je een fotoboek maken en heb je daar nog totaal geen ervaring mee? Dan is het in ieder geval verstandig om de verschillende aanbieders goed met elkaar te vergelijken en op basis daarvan tot een keuze te komen.

Vergelijk fotoboeken

Je kunt het beste fotoboek vinden door de aanbieders met elkaar te vergelijken en goed te kijken naar de reviews van anderen. Je kunt zelf een mooi fotoboek maken, maar wanneer de kwaliteit van de afdrukken tegenvalt zal het uiteindelijk toch niet leiden tot de mooie herinneringen waarop je had gehoopt. Zorg er daarom voor dat je op de hoogte raakt van waar je het beste fotoboek kunt laten maken, bijvoorbeeld door een fotoboeken test door te bladeren. De kans is groot dat je op die manier ontdekt waar je het beste fotoboek af kunt laten drukken, zodra je dit hebt samengesteld.

Tips voor het beste fotoboek

Je kunt zelf een fotoboek maken door de foto’s stuk voor stuk in een digitaal album te plaatsen, maar het is veel interessanter om gebruik te maken van de handige tips. Plaats eens een foto op de achtergrond en gebruik daarin een aantal kleinere foto’s. Doe dit met een randje, zodat de foto’s duidelijk ‘in elkaar’ staan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld eens een foto in een andere over laten lopen, om een gevoel van ruimte te creëren. Experimenteer met de software en maak gebruik van de filters om een foto in zwartwit te plaatsen, of dit juist in sepia of met een ander effect te doen.

Tijdens de reis

Je kunt een fotoboek maken aan de hand van de foto’s die je zelf hebt gemaakt, maar wist je dat je het beste fotoboek kunt maken door hier vooraf al bij stil te staan? Maak op vakantie eens een foto van de kamer waarin je verblijft, van het vliegtuig waarmee je vliegt of wellicht van het behang. Dit laatste kun je vervolgens als een achtergrond in je boek gebruiken. Je maakt op die manier het beste fotoboek, vooral wanneer je dit af laat drukken bij een van de kwalitatief uitstekende drukkers.

Linkruil.org

Comments are closed.