Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zo kom jij lekker in je vel!

Heb jij altijd last van een winterdip? Of kan je wel wat tips gebruiken om lekker in je vel te komen? Dat begrijpen wij goed! Iedereen heeft soms wel eens last van een dipje, we kunnen immers niet altijd het zonnetje in huis zijn. Soms slaap je slecht, heb je gedoe op werk, geen inspiratie of ervaar je veel stress. Maar wat doe je eraan? Wij geven je weer tips zodat je lekker in je vel komt!

 

Tip 1: Sporten en bewegen!

Misschien is het niet je favoriete bezigheid, maar sporten helpt echt! Door fysiek bezig te zijn, kan je psychisch lekkerder voelen. Je maakt namelijk een stofje aan dat je gelukkig doet voelen. Daarnaast wordt je lichaam moe en ontspannen, ook lekker voor je nachtrust! Ook een wandeling of stukje fietsen is al fijn om je stresshormonen af te komen. Weer even opladen? Geniet dan van de buitenlucht!

 

Tip 2: Ervaar de kracht van meditatie!

Meditatie is tegenwoordig veel populairder geworden en niet geheel onterecht, want het is even echt een momentje voor jezelf! Meditatie zorgt ervoor dat je balans komt en je daardoor prettiger voelt. Je leert ontspannen en bewust te worden van wat spanning veroorzaakt in je leven. Je hebt heel veel apps of cursussen waarmee je kan leren mediteren

 

Tip 3: Knuffel er op los!

Knuffel verlicht pijn, vermindert verdriet, helpt je te ontspannen en geeft een gelukkig gevoel! Namelijk bij lichamelijk contact komt oxytocine vrij, wat een geneeskrachtige werking heeft. Wil je dus lekker in je vel komen? Knuffel met een dierbare of verwen jezelf met een massage!

 

Tip 4: Ontspan in de sauna

In deze maatschappij hollen wij vaak door met werk, sociaal leven en hobby’s. Tijd dus om weer even in balans te komen? De sauna in werkt lekker ontspannend en ontstressend. Verder krijg je een schone, stralende huid en is het positief voor je bloedcirculatie en ademhaling! Veel mensen schaffen tegenwoordig ook thuis een infraroodsauna aan, zo kunnen ze wekelijks genieten!

 

Tip 5: Be social!

Soms is het fijn om leuke dingen te plannen, zodat je een leuk vooruitzicht hebt. Van nature zijn wij ook sociale wezens en leven wij graag in een groep. Zoek dus je vrienden op en deel lief en leed en je zult merken dat je psychische en lichamelijk meer in balans bent!

 

Linkruil.org

Comments are closed.