Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zorgeloos Badkamers en Goedkope Tegels Zoeken

Bent u op zoek naar de badkamer van uw dromen en u weet nog niet precies hoe deze er uit moet zien? Klassiek, romantisch, design, licht en fris, een optimale basisopstelling of juist uitgebreid met veel comfort? En welke stijl spreekt u aan? Modern, klassiek, of juist design? Zet uw wensen eens op een rijtje en breng een bezoek aan de showroom van Jan van Sundert in Etten-Leur om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden voor het inrichten van badkamers.

De mogelijkheden zijn welhaast onbeperkt en met uw wensenlijstje kunt u gericht advies krijgen over de mogelijkheden die juist voor u interessant zijn. De badkamerspecialisten van Jan van Sundert voorzien u graag van informatie die geheel is afgestemd op uw gezinssamenstelling, de beschikbare ruimte van uw badkamer, speciale wensen, prijs, etc. Indien gewenst kunnen zij zelfs een 3D badkamerontwerp maken en zo uw droombadkamer samenstellen.

De collectie badkamers is er zo uitgebreid dat u er ongeacht uw smaak, wensen en budget, altijd kunt slagen. Bij Jan van Sundert staanze u graag bij met professioneel advies zodat u weet wat bij u past en waarom. Het gaat tenslotte om een grote aankoop en u hoopt er natuurlijk heel lang van te kunnen genieten. Daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met het kostenplaatje dat u in gedachte heeft.

De betegeling is uiteraard ook een belangrijk onderdeel.Tegels hoeven niet duur te zijn. Bij Jan van Sundert zijn dan ook volop goedkope tegels verkrijgbaar in de tegeloutlet. Maar dat het goedkope tegels zijn, wil niet zeggen dat de kwaliteit daardoor minder is. Sterker nog, deze zijn van topkwaliteit. Want niet alleen voor sanitair bent u hier aan het juiste adres, ook voor vloer- en wandtegels is het brengen van een bezoek aan deze showroom in Etten-Leur een echte aanrader.

Kortom, of u nu op zoek bent naar nieuw sanitair, wandtegels of een nieuwe tegelvloer, bij Jan van Sundert vindt u wat u zoekt. En wist u dat u er zelfs terecht kunt voor het kopen van een nieuwe keuken, sauna, of infraroodcabine? Des te meer reden er eens te gaan kijken!

Linkruil.org

Comments are closed.