Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zowel de Badkamer en Keuken Gekocht bij Keukenzaak Jan van Sundert

Wat is er nou leuker dan een huis dat qua interieur geheel bij elkaar past en een prachtig totaalplaatje vormt. Mooie ontworpen en ingerichte kamers zijn een genot om in te wonen en geven een luxe, afgewerkte uitstraling.

Wist je dat het kopen van een nieuwe badkamer en keuken in een keukenzaak kan? Je hoeft niet meer naar verschillende winkels te gaan of de badkamer zelf in de bouwmarkt bij elkaar te zoeken. Het afstruinen van diverse woonboulevards is helemaal niet nodig. Nee, er is één winkel waar je terecht kunt voor het hele totaalpakket. Jan van Sundert in Etten-Leur.

In deze uiterst sfeervolle showroom die wellicht op het eerste gezicht slechts een keukenzaak lijkt, kun je namelijk terecht voor de belangrijkste aspecten in je woning. Je kunt er een nieuwe badkamer en keuken samenstellen en er zelfs terecht voor het vinden van bijpassende tegels, een sauna of infraroodcabine. Het assortiment is groot waardoor je er ongeacht je smaak, wensen en budget altijd kunt slagen. Het gespecialiseerde personeel denkt graag mee en kan indien gewenst advies op maat geven. Het is zelfs mogelijk een 3D ontwerp te maken van jouw nieuwe badkamer of droomkeuken.

Omdat je er alles onder één dak treft, is het eenvoudig de stijl en kleuren volledig op elkaar af te stemmen. Je kunt kleuren met elkaar vergelijken en zo direct bepalen of alles goed bij elkaar past. Een ander voordeel is dat je nadat je gevonden hebt wat je zocht, je alles in één keer kunt bestellen en indien je het plaatsen ervan wilt uitbesteden, je dit aan de professionals waar Jan van Sundert mee samenwerkt, kunt uitbesteden. Zo heb je zelf nergens omkijken naar. Of er nu een complete keuken geplaatst moet worden, de badkamer geheel gerenoveerd moet worden of je een sauna, tegels of vloerverwarming wilt laten plaatsen, met Jan van Sundert realiseer je jouw droominrichting.

Benieuwd naar het assortiment? Breng dan eens een bezoek aan de showroom en ervaar zelf hoe uitgebreid de collectie is. Laat je verrassen en doe inspiratie op. Liever eerst online kijken? Dat kan! Op de vernieuwde website en kun je alvast een greep uit de prachtige collectie bekijken.

Linkruil.org

Comments are closed.