Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zowel de Hoekkeuken als Rechte Keuken Ideaal Voor de Kleinere Ruimtes

De keuken is meer dan ooit een ruimte met een sociale functie. Daarom vinden steeds meer mensen het van groot belang dat de kookruimte een persoonlijk karakter heeft. Wanneer u een nieuwe keuken wilt kopen, is het dus van groot belang dat deze buiten functioneel, ook bij u past. Het is immers een investering waar u mogelijk zelfs tientallen jaren van kan en wil genieten. Ook de indeling is een hele keuze. Zo heeft een hoekkeuken weer zijn voordelen ten opzichte van de rechte keuken. En andersom is dat idem. Waar moet u nu allemaal op letten?

Hoekkeuken

Deze indeling van de keuken brengt een aantal praktische voordelen met zich mee. Mogelijk het grootste voordeel is wel de effectiviteit. Door de L – vorm neemt de keuken minder ruimte in beslag dan wanneer u bijvoorbeeld een keuken met kookeiland kiest. Vaak zijn bovenkasten ook onnodig, waardoor uw keuken een minder drukke uitstraling krijgt. De hoek kunt u gebruiken voor een hoekcarrousel waardoor u op een gemakkelijke wijze nog meer keukengerei op kunt bergen. Al met al een uitstekend formaat voor het geval u een kleinere keuken heeft waarbij u de ruimte optimaal wil benutten.

De rechte keuken

Wanneer het kookvertrek zeer klein is, of wanneer u het zelf esthetisch fraaier vindt, heeft u altijd nog de keuze voor de keuken van het rechte type. Zoals de naam al aangeeft, beslaat deze opstelling een enkele wand. Ook een mogelijkheid is om er twee tegenover elkaar te plaatsen. Dit heet een dubbelwandige keuken en is de favoriete indeling van de meeste topchefs. Dit omdat alles nabij is en er dus niet veel gelopen hoeft te worden. Dus niet enkel ideaal voor mensen met een kleine keuken maar, ook voor mensen die graag efficiënt werken!

Waar te vinden?

Voor een goede keuken kunt u best terecht bij een keukenspecialist. Natuurlijk is er de mogelijkheid om uw keuken online te kopen, wat vaak iets voordeliger blijkt te zijn. Daarentegen is een keuken sowieso al een hele investering, en een keukenspecialist geeft u deskundig advies waardoor u er uiteindelijk zeker van bent dat u de komende jaren met veel plezier achter de pannen in uw droomkeuken staat.

Linkruil.org

Comments are closed.