Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zware spullen verhuizen Rotterdam? Huur een verhuislift in Rotterdam!

Een paar jaar geleden kon ik het centrum van Rotterdam een appartementje huren op de 3de etage van een oud flatgebouw. Inmiddels ben ik geen student meer en heb ik een goede baan. Het was dan ook echt tijd op zoek te gaan naar een andere woning. Ik heb heel wat bezichtigingen achter de rug. Ook buiten Rotterdam. Maar al snel realiseerde ik me dat Rotterdam echt mijn stad is. Gelukkig heb ik mijn droomhuisje gevonden, niet eens zover van mijn flatje vandaan. Een rijtjeswoning met een heerlijk zonnige tuin. Ik verheugde me al direct op de feestjes en barbecue avonden die ik daar ga organiseren.

Maar voordat het zover was, moest ik nog wel de hele verhuizing regelen. Mijn vriendinnen en ouders hadden al toegezegd te helpen met het inpakken en uitzoeken van mijn spullen en mijn broers zouden mijn meubels en andere zware spullen helpen sjouwen. Verhuizen binnen Rotterdam leek me het makkelijkst met een vehuiswagen en verhuisdozen van een Rotterdams verhuisbedrijf. Het zou helemaal mooi zijn als ik ook een verhuislift in Rotterdam kon huren. Al snel kwam ik op de site van Jan Schut Verhuizingen terecht. Die sprak me wel aan. Voor het huren van een verhuisladder in Rotterdam was ik daar aan het juiste adres. Huren doe je inclusief chauffeur en de prijs viel me mee. Hiermee konden mijn wasmachine en andere grote en zware objecten veel gemakkelijker naar beneden gebracht worden. Ik besloot ervoor te gaan.

Op de dag van de verhuizing ging alles lekker vlot. De chauffeur van de verhuisladder regelde het naar benden halen van mijn zware spullen en mijn familie, vriendinnen en ik hebben de overige spullen naar de verhuiswagen gesjouwd. Binnen no-time stonden alle verhuisdozen en spullen in de wagen. Het uitladen op mijn nieuwe adres ging ook goed. Het was een hele klus natuurlijk, maar door alle hulp die ik kreeg stond mijn complete inboedel aan het eind van de middag in mijn nieuwe huis. We hebben de dag afgesloten met pizza en chinees. Natuurlijk op mijn kosten.

Conclusie, ik ben dolblij met mijn nieuwe huis en geniet van mijn mooie tuin. De hulp die ik kreeg was fantastisch en ook het verhuisbedrijf Jan Schut Verhuizingen was top. Dus ga je verhuizen in Rotterdam? Je weet waar je zijn moet!

Linkruil.org

Comments are closed.