Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

zyzz: een mooie lichaam krijgen?

eh hoe moet ik dit zeggen.Wel als ik niet snoep de hele tijd door en junkfood vreet dan heb ik zeer goede maten en vormen e.d.Maar nu ik weet dat en juist daardoor voel ik mij vreselijk aangetrokken oor al die zoete en vette verboden vruchten,toen mijn lief paar maand terug zei ja jij mag niet snoepen en je moet je “babelook” behouden kreeg ik zo’n trek dat ik de laatste zes maand mezelf 6 kilo heb aangvreten en mijn kont nu te dik is beuuuuuuuu ik wil die 6 kilo weer kwijt maar snoep en vreet aan de lopende band door de gedachte dat het niet “mag” pfffff.

Ik ben 1.70 en weeg nu 69kg vrij veel he en ook weer niet ik ben niet mollig nog dik alleen met 6kg minder heb ik de ideale maten ,hoe belangrijk vinden mannen in relaties dat eigenlijk????, Hoe dan ook het enige wat ik zou moeten doen is “gezond” eten en ik ben zo weer op gewicht maar wat lijkt dat nu toch moeilijk om van mijn snoep-vetvreterijebuien af te geraken!!!!!!!!

Antwoord van Zyzz:

Hoe belangrijk mannen het lijf van een vrouw vinden in een relatie? Tja, ik denk dat iedere man tot op zekere hoogte het lijf wel belangrijk vindt. Hoe dat lijf eruit moet zien verschilt echter enorm per individu. Mijn vader en mijn broer houden namelijk meer van een beetje vlezige vrouw. Zelf hou ik meer van een strak en slank figuurtje. M’n vader vraagt ook steevast als ik een nieuwe vriendin heb of ze wel genoeg eet.

Ook bij m’n huidige vriendin (sinds 5 weken) vroeg hij dat. Sterker nog, hij vroeg zelfs of ze anorexia had. Nou, dat slaat nergens op, want ze ziet er gewoon perfect uit (1.72m. 55kg.). Hij heeft blijkbaar nog nooit een anorexia patient gezien (ik wel, en dat is geen prettig gezicht). Toch denk ik wel dat elke man, of hij nou liever een dikkere of een dunnere vrouw/vriendin heeft, toch wel een beetje van vastigheid houdt.

Dus je moet niet teveel veranderen van hoe je er in het begin (toen jullie wat kregen) uitzag. Maar het lijkt me gewoon het beste dat je ’s met je vriend erover praat. Bovendien heeft het geen zin om voor hem af te gaan vallen. Dat moet je voor jezelf doen. Anders wordt ’t niks. Dit wou ik je even zeggen.

Linkruil.org

Comments are closed.