Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Antwerpen, waar gaan we eten?

eten in antwerpenWat is de beste manier om een restaurant in Antwerpen uit te kiezen?

Antwerpen staat bekent om zijn gastronomie. Iedereen kent de foto’s van de vele restaurants die Antwerpen op de kaart hebben gezet. Als je over de oude markt loopt dan wandel je langs vele restaurants. Maar wat doe je op het moment dat je echt wilt gaan eten? We houden er allemaal van om met een paar vrienden lekker en gezellig uit eten te gaan. Maar hoe kun je er zeker van zijn dat het restaurant ook echt lekker en gezellig is? Van buitenaf kun je niet zien wat er binnen gebeurt. Je kunt hoogstens op de mooie gevel afgaan, maar je weet niet hoe ze je binnen zullen ontvangen en nog minder wat er zich in de keuken afspeelt. Ik ben er nooit zo voor geweest om maar op de bonnefooi ergens binnen te stappen. Helemaal al niet als je de moeite hebt gedaan om helemaal naar Antwerpen te komen om daar een gezellig dagje en avond door te brengen. Dan denk ik dat het toch beter is als je je een beetje voor bereidt.

Op zijn minst zou ik een reservering maken om er zeker van te zijn dat je een goede tafel krijgt. Er zijn verschillende manieren om een restaurant in Antwerpen te vinden.

Natuurlijk bestaan er nog steeds restaurant gidsen die je kunt raadplegen, of dat nou in paperback is of online. Ik vind dat zelf altijd wat onpersoonlijk omdat het een anoniem persoon is die alle restaurants bezoekt. Ik heb op dat moment geen enkel idee of deze persoon dezelfde smaak en wensen heeft als ik.

Je kunt zelf op het internet zoeken door simpel weg de woorden Antwerpen+ restaurant + het soort van restaurant dat je zoekt, bij Google search in te vullen.

Ik weet dat velen gewend zijn om te googlen, maar ik zie het verschil niet tussen dit en naar de gevel kijken.  De enige uitzondering zou ik maken voor een blog, geschreven door iemand die mij de informatie geeft die ik nodig heb. Maar hier komen we bij het volgende punt op terug.

De beste manier om bij een goed restaurant terecht te komen is omdat iemand je het aangeraden heeft. Het feit dat iemand de moeite neemt om over een restaurant te praten waar hij zelf gegeten heeft wil zeggen dat hij tevreden is over de service die hij daar heeft ontvangen. Dat maakt het voor mij helemaal de moeite waard om datzelfde restaurant eens uit te proberen. De beste reclame is altijd nog mond op mond reclame.

Natuurlijk hebben we niet overal vrienden wonen die ons op de goede weg kunnen helpen en daarom komen we weer terug op blogs. Blogs zijn een leuke manier om informatie te verzamelen over een bepaald onderwerp. Het is wat persoonlijker dan alleen maar een paar foto’s, de openingstijden en misschien een menu.

Nu kan ik natuurlijk niet stoppen zonder jullie ook mijn aanbeveling te doen voor een goed restaurant in Antwerpen. Ergens waar je altijd een goede service krijgt en vooral het eten goed is, is http://www.colvenier.be . Het is voor mij altijd een genoegen om er naartoe te gaan en ik weet zeker dat ze jou dezelfde goede culinaire belevenis zullen geven. Daarom heb ik er geen enkel probleem mee om je dit restaurant persoonlijk aan te raden. Ik hoop dat je een leuke tijd hebt in Antwerpen!

Linkruil.org

Comments are closed.