Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

APK Den Haag – Voordelig en betrouwbaar

APK Den Haag

 

Zoekt u naar een betrouwbare en goedkope APK in Den Haag? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Naast dat we de APK in Den Haag verzorgen bieden we ook voordelig onderhoud, banden uitlijnen en reparatie aan voor alle automerken.

 

Onze echte APK meesters zijn gekeurd en geschoold om de APK Den Haag uit te voeren bij iedere klant. Ze zullen u altijd het juiste advies geven.

 

Wat is een APK eigenlijk?

APK staan voor een veiligheids en milieu keuring van de auto. Het wegenverkeerswet werkt aan de hand van een aantal eisen waaraan iedere auto op de weg aan moet voldoen. Vandaar ook dat de APK eens in de zoveel jaar voor iedereen verplicht is. De eisen voor het wegenverkeerswet zijn opgesteld door de RDW samen met de overheid. Als u geen verplichte APK heeft gedaan en u dus geen geldige APK heeft kan u erg hoge boetes krijgen. Zeker wanneer u betrokken raakt bij een ernstig ongeluk. Op die manier kan uw verzekering ook de schade niet meer voor u dekken omdat het uw eigen fout en verantwoordelijk was dat uw auto niet gekeurd is.

 

De APK Den Haag is geen onderhoudsbeurt. Dus na de APK zal uw auto nog geregeld gecheckt moeten worden of alles nog in orde is. Op deze manier blijft uw auto als up-to-date en bovenal veilig op de weg.

 

Combineren mogelijk

U kunt bij ons verschillende diensten combineren. Als u een grote onderhoudsbeurt aan een auto laat doen of een jaarlijkse beurt in combinatie met de APK Den Haag dan bieden wij u de APK gratis aan. Voordeliger kan niet!

 

Wie zijn we?

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in dit vakgebied. Kwaliteit en service zijn twee hele belangrijke pijlers bij het leveren van onze diensten. We willen graag dat iedereen tevreden is. Voordat we onderdelen bij een auto vervangen zal dit in overleg met u gevraagd worden. Zo voorkomen we dat u na de APK van uw auto ineens een andere rekening terugvindt zonder dat het besproken is.

Linkruil.org

Comments are closed.