Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Autovakantie – overal al aan gedacht?

autovakantie Goed voorbereid op vakantie gaan scheelt veel zorgen en verminderd stress en irritatie. Dit geldt voor een vliegvakantie maar ook zeker voor een autovakantie.

Wellicht moet je met een autovakantie nog wat meer dingen voorbereiden. Denk hierbij aan routes, tolwegen, de auto zelf en de kinderen.

Een navigatiesysteem is uiteraard handig maar als iedereen via de zelfde route wordt gestuurd tijdens een drukke vakantie periode dan kom je zeker vast te staan. Wat is er vervelender om met warme temperaturen in de file te staan met kinderen op de achterbank.

Op onze website hebben wij veel tips en oplossingen om niet alleen de vakantiereis aangenamer te maken maar ook een stuk meer ontspannend. Er zijn altijd dingen die u vergeet of geen rekening mee gehouden hebt. Denk hierbij aan de inentingen van uw huisdieren bijvoorbeeld. Veel mensen nemen bijvoorbeeld wel een hond mee op vakantie maar als de inentingen niet in orde zijn dan wordt het dier bij een mogelijke grenscontrole niet toegelaten. U kunt dan rechtsomkeer weer terug naar huis om het alsnog in orde te maken. Sommige inentingen moeten namelijk een aantal weken van te voren worden toegediend.

Zo zijn er nog wel meer zaken te noemen welke u tegen kunt komen tijdens uw vakantie reis.

Gaat u met de auto op vakantie dan moet u beslist een bezoekje brengen aan onze website!

http://metdeautoopvakantie.nl/

Linkruil.org

Comments are closed.