Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

B n B Vinkeveen

Vinkeveen, het Groene hart van Nederland is een prachtig plaatsje om te bezoeken. Er is veel (in de buurt) te beleven. Vinkeveen ligt namelijk precies tussen Utrecht en Amsterdam in aan de Vinkeveense plassen. Deze steden zijn op makkelijke wijs te bereiken. Vinkeveen ligt namelijk pal langs de snelweg die u in 20 minuten zowel tot het centrum van Amsterdam als Utrecht leidt. Verder zijn deze steden ook met het openbaar vervoer snel te bereiken.

Oude dorpen

Naast Amsterdam en Utrecht zijn er in de directe omgeving ook leuke, oude dorpen die u kunt bezichtigen. Vreeland, Loenen, Abcoude, Loenersloot en Mijdrecht zijn enkele voorbeelden. De dorpen liggen op fietsafstand van Vinkeveen.

Britt’s B n B

Bent u nieuwsgierig geworden naar Vinkeveen en alle dorpen en steden die eromheen liggen? Dan is er goed nieuws! Spotgoedkoop kunt u nu in Vinkeveen een appartement huren bij Britt’s B n B. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. U kunt zelf koken in de totaal uitgeruste keuken. U kunt zelfs wassen en drogen in de daarvoor bestemde machines. Alle bad en bedlinnen zijn aanwezig dus u hoef naast uw eigen kleding en spullen niks mee te nemen. Alle appartementen zijn uitgerust met WiFi, satelliet televisie en een zwemtrap! De huisjes liggen namelijk direct aan het water van de plassen.

Huisdieren zijn van harte welkom. In overleg kunt u ook gebruik maken van de oppas/uitlaat service. Elke ochtend een vers ontbijtje met heerlijke huisgemaakte lekkernijen. Komt u met de auto? Dan kunt u deze kwijt op de afgesloten privé parkeerplaats.

Rust of juist niet?

Vinkeveen staat om zijn rustgevende natuur bekend. Maar ook om zijn wateractiviteiten. U kunt hier leren waterskiën, wakeboarden, flyboarden, zeilen en duiken. Kunt u het al dan is er de mogelijkheid om apparatuur te huren zodat u helemaal los kan gaan op de plassen!

Linkruil.org

Comments are closed.