Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bakfiets huren

Een bakfiets kopen is tegenwoordig behoorlijk duur. Als je een bakfiets zonder trapondersteuning wilt kopen dan ben je al ongeveer 1.300 euro kwijt. Wil je een bakfiets kopen met trapondersteuning (dus elektrisch) dan gaat de prijs snel richting de 2.000 euro of er overheen. Een bakfiets huren kan dan een hele goede optie zijn, als je toch een bakfiets nodig hebt.

Wat betaal je voor de huur?
Het kost het huren van een bakfiets nou eigenlijk? Als je een bakfiets wilt huren dan moet je ongeveer rekening houden met zo’n 25 euro per dag. Er zijn bedrijven die er veel meer voor vragen en er zullen er ongetwijfeld ook zijn waar je iets goedkoper uit bent. Het ligt er ook maar net aan hoelang je de bakfiets gaat huren. Een huur voor een week zal in verhouding goedkoper uitvallen dan een huur voor een paar uurtjes.

Plaatsen voor verhuur
Je kunt een bakfiets huren in verschillende plaatsen in Nederland. Een bakfiets huren Amsterdam bijvoorbeeld is mogelijk, maar ook in Rotterdam of Utrecht kun je een bakfiets huren. Dit zijn natuurlijk grote plaatsen, woon je in een kleine plaats of dorp dan moet je geluk hebben dat er een verhuurder bij je in de buurt zit.

Linkruil.org

Comments are closed.