Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bed en breakfast vlakbij Amsterdam

Britt’s bed en breakfast. Dat is de naam van een van de gezelligste, unieke en knusse bed en breakfasts in Nederland. Het is zeer belangrijk om er af en toe even tussenuit te gaan. Het mooie aan deze bed en breakfast is dat u het beste van beide werelden heeft. Woont u in de stad dan kunt u hier uw toevlucht nemen om te genieten van de rijke natuur en stille wateren. Bent u juist benieuwd naar wat de grote stad te bieden heeft? Dan zijn steden als Amsterdam en Utrecht slechts 20 minuten van u verwijderd.

Gedurende het hele jaar zijn er 4 2-persoons appartementen te huur. De b&b is zo uniek vanwege haar ligging, namelijk in oude pittoreske haven in Vinkeveen. De appartementen liggen elk direct aan het water. Dit draagt bij aan het spectaculaire uitzicht en de onovertroffen ambiance.

Activiteiten

In de omgeving is er ontzettend veel te doen. Er zijn meerdere bedrijven waar u verschillende bootjes kunt huren om de wijde plassen en smalle riviertjes te ontdekken. Denk hierbij aan: sloepen, roeiboten, kajakken en motorbootjes. De waterpret houdt hier niet op. Daarnaast zijn er ook zeil-, waterski en wakeboard scholen waar u apparatuur kunt huren en zelfs lessen kan nemen. Verder kunt u hier ook goed vissen en duiken. Er is zelfs een mini onderzeeër (voor 2 personen) te huur met kapitein.

Verder kunt u ook Amsterdam of Utrecht ontdekken. Deze grote steden hebben veel te bieden en de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor jong en oud is er veel te ontdekken. Kortom: genoeg te doen en te beleven tijdens uw bezoek! Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de site.

Rust

Uiteraard kunt u ook geheel ontspanning bij en in de buurt van de bed en breakfast. U kunt lekker relaxen op uw eigen terras aan het water of een bezoekje geven aan Vinkeveen of één van de omliggende oude dorpen zoals Loenen, Vreeland, Breukelen en Abcoude.

Linkruil.org

Comments are closed.