Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bijzonder overnachten bij de boer: in een hooiberg!

Overnachten bij de boer heeft iedereen waarschijnlijk wel eens gedaan. Of het nu op een schoolkamp, tijdens een familieweekend of op vakantie was; iedereen zal er bepaalde herinneringen aan hebben. De één zal daarbij wat positiever zijn dan de ander, maar iedereen zal wel ongeveer hetzelfde beeld hebben: een boerderij die omgebouwd is tot groepsaccommodatie of een weiland dat tot kampeerterrein omgetoverd is. Verder een beetje primitief, maar wel ontzettend gezellig. Maar…is dit nu iets wat we altijd zouden willen doen? Velen zullen ‘ja’ op deze vraag antwoorden, want ze vinden de rust, ruimte en de natuur heerlijk, evenals de boerenlucht. Anderen zullen echter blij zijn dat ze weer thuis zijn.

Een luxe boerderij overnachting

Vooral de laatste groep – maar ook de eerste – zal enorm verheugd zijn dat een boerderij overnachting ook anders kan zijn. Niet primitief, maar luxe. En niet in een caravan of tent, maar in een heerlijke accommodatie. Hoe? Door één van de Reggehooibergen te boeken die in de Twentse Reggestreek op diverse prachtige locaties te vinden zijn. Zoals de naam al zegt, slaapt u in een heuse hooiberg. U denkt op dit moment vast dat u niet begrepen wordt, want u wilde minder primitief te werk gaan. En hoe primitief zijn hooibergen wel niet?!

Luxe overnachten bij de boer, met behoud van authenticiteit

Helemaal niet! Hooiberghutten als Reggehooibergen in ieder geval niet! Reggehooibergen zijn namelijk ontzettend luxe, terwijl ze ook nog de authenticiteit van een echte hooiberg hebben. Zo zien de hooibergen er nog steeds romantisch uit met hun dikke houten palen en rieten dak, maar is er wel voor gezorgd dat bezoekers kunnen beschikken over een heerlijke open keuken, een ruim terras (te bereiken via terrasdeuren), een heerlijke slaapvide en er is zelfs de mogelijkheid om heerlijk gebruik te maken van een sauna in de Reggehooiberg. Hoe luxe en romatisch kan het plattelandsleven zijn?!

Ontdekt zelf een luxe boerderij overnachting

Er kan hier nu een hele opsomming gepresenteerd worden van de luxe en sfeer van een romantische hooibergovernachting, maar het gevoel moet u toch echt zelf beleven. Een voorproefje op www.reggehooiberge.nl geeft u hierbij een goede impressie. Wellicht dat u uiteindelijk ook zo overtuigd bent, dat u niet kunt wachten op de hooiberg in te duiken!

Linkruil.org

Comments are closed.