Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bungeejumpen Lloret de Mar

Bungeejumpen Lloret de Mar vanaf 80 meter hoogte!

Het is bijna niet voor te stellen met hoe groot de kick is wanneer jij vanaf de ruim 80 meter hoge toren van Waterworld Lloret de Mar naar beneden springt! Feesten tot in de late uurtjes in een van de vele clubs en discotheken van Lloret de Mar is er helemaal niks bij. Elk jaar kun je van half Mei tot eind September Bungeejumpen en Scaddiven bij Waterpark Lloret de mar (Waterworld) dat iets buiten het centrum is gelegen. Je kunt hier eenvoudig heen met een bus naar lloret de mar die je geheel gratis van de busterminal in het centrum van Lloret de Mar naar Waterworld Lloret de Mar brengt. Deze bus stopt zowel in het centrum als bij de supermarkt Caprabo in Fenals en vertrekt om het half uur tijdens de dagen dat het waterpark en de bungeetoren open zijn.

Wat is Bungeejumpen?

Even kort Bungeejumpen en Scaddiven uitgelegd: je wordt omhoog gehesen, naar een plateau aan een kraan op ruim 80 meter hoogte. Vanaf hier spring je met elastiek, dat is vastgemaakt aan je benen naar beneden; waardoor je val wordt gebroken en je opnieuw de lucht in vliegt. Scaddiven is nog een tikkeltje spannender, hier wordt je omhoog getakeld naar hetzelfde plateau om vervolgens helemaal zonder elastiek naar beneden te springen en op een groot net te belanden dat direct je val breekt.

Waar moet je écht bungeejumpen?

Bungeejumpen doe je bij Bungeejumpen Lloret de Mar, het is namelijk de hoogste bungeetoren ter wereld. Enkel hoog in de bergen en op hoge bruggen zijn hogere mogelijkheden om te bungeejumpen. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, direct bij Waterworld Lloret de Mar betaal je €55,- maar via jou reisorganisatie zijn vast afspraken gemaakt waardoor je voor €45,- mag Bungeejumpen of Scaddiven (vraag hiernaar op je bestemming of van te voren via je reisorganisatie).

Linkruil.org

Comments are closed.