Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Camping de Marshoeve voor iedereen!

Camping de Marshoeve is de ideale familiecamping! Bent u zich al aan het orienteren voor de vakantie van volgend jaar? Overweeg dan eens om misschien deze zomer eenvoudig in Nederland door te brengen. Dit bespaart u een hoop gedoe met reizen en er is nog ontzettend veel te ontdekken in eigen land. Camping de Marshoeve is daar het voorbeeld van.

Wat is Camping De Marshoeve?

Deze camping is gevestigd in de omgeving van de Veluwe, een prachtig natuurlandschap waar u heerlijk van kunt genieten samen met uw familie en kinderen. De camping ligt in Beekbergen, en is voorzien van een leuke speelplaats waar de kinderen samen heerlijk kunnen ravotten en vriendjes kunnen maken. Zo houdt u tijd over en kunt u gezellig met uw partner of andere campinggangers genieten van een ontspannende vakantie.

Een animatieteam!

Voor de kleinsten is er zelfs een animatieteam aanwezig, deze houden de kinderen bezig door samen met ze te knutselen, door spelletjes te spelen, te zingen en te dansen. Eigenlijk alles wat kinderen leuk vinden. Dit maakt ook hun vakantie onvergetelijk. Voor de ouders zijn er andere faciliteiten zoals een gezellig familierestaurant en de mogelijkheid om op een terras wat te gaan drinken. U leek nooit zo ver van huis met deze camping Beekbergen.

Linkruil.org

Comments are closed.