Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Dagje uit in Drenthe

Een dagje uit met het gezin

Wie kiest voor een dagje uit in Drenthe met het hele gezin zal aangenaam verrast zijn door het gevarieerde aanbod aan attracties en evenementen. Drenthe biedt naast veel natuurschoon en prachtige vakantieparken heel veel mogelijkheden om bij elk weertype een geslaagd dagje uit te hebben. Buitenactiviteiten als het Boomkroonpad, het houten pad van Theodoor bij- en Zoobizar in het dorp Orvelte, dierenpark Emmen, speelparken en prachtige recreatieplassen met zandstrandjes waar gezwommen kan worden, mogelijkheden voor een geslaagd dagje uit zijn er te over. Er zijn mogelijkheden voor golfliefhebbers op diverse banen, maar ook Pitch and Put voor groepen of zelfs boerengolf .  Voor gezinnen en groepen zijn er ook mogelijkheden voor het huren van scooters of flitsende  steps voor een sportief dagje uit.

Een dagje uit in Drenthe voor alle leeftijden.

De rust die de natuur uitstraalt, het nostalgische karakter van oude brinkdorpen, het es landschap, verstilde vennen, beekdallandschap en eeuwenoude zandpaden,  trekken mensen van alle leeftijden voor een dagje uit naar Drenthe. Voor junioren biedt Drenthe heel veel sportieve mogelijkheden, maar ook voor senioren die houden van ontspannen en rustig recreëren, zijn er tal van prachtige plekken en routes om ongestoord te wandelen en te fietsen.

Een dagje uit in Orvelte voor alle leeftijden

Wie tijdens een dagje uit Orvelte bezoekt, is onder de indruk van het bijzondere karakter van dit dorp. Niet alleen straalt het met de monumentale boerderijen een sfeer van nostalgie uit, het biedt voor jong en oud een scala aan mogelijkheden voor een geslaagd dagje uit. Naast de ambachtentuin zijn er  het Applemuseum, een kaasboerderij en een bijzondere dierentuin als Zoobizar en tal van leuke winkeltjes als het Bakkershoes waar dagelijks verse kniepertjes worden gebakken, en een winkeltje uit grootmoeders tijd waar nog ulevellen en ander vergeten lekkers wordt verkocht. Wie wil zien hoe verrassend een eigentijdse winkel past in een monumentale boerderij, kan bij Puur Pannenkoek gratis proeven van een pannenkoek volgens een recept uit de 15e eeuw. Orvelte biedt alle ingrediënten voor een geslaagd dagje uit!

Linkruil.org

Comments are closed.