Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Dagje weg in Drenthe met vrienden of collega’s

Wilt u een dagje weg organiseren voor vrienden of collega’s? Of zit u misschien in een personeelsvereniging en heeft u de schone taak gekregen om een dagje weg te regelen als personeelsuitje? Dan kunt u tijdens een dagje weg Drenthe vast en zeker een geschikt programma samenstellen waarbij rekening gehouden kan worden met de wensen van de groep. In Drenthe is er een groot aanbod aan overdekte groepsaccommodaties, dus ook als u iets langer dan een dagje weg wilt gaan, zijn er volop mogelijkheden. Ook als het slecht weer is, zijn er voldoende activiteiten in een overdekte gelegenheid

Gevarieerd programma in Drenthe      

Voor grotere groepen is het vaak handig om een mix van activiteiten te bedenken die gezamenlijk een mooi compleet dagprogramma vormen. Een dagje weg in Drenthe bestaat dan uit een mix van bijvoorbeeld iets cultureels, iets actiefs of creatiefs met daartussen natuurlijk de nodige ontspanning en lekkernijen. Een gezellig hapje en drankje kan tenslotte iedereen waarderen en zorgt automatisch voor een mooie overgang tussen de verschillende activiteiten van uw dagje weg.

Het vervoer tijdens uw dagje weg

In Drenthe kunt u zich verplaatsen met de paardentram, huifkar, lopend of natuurlijk zijn ook bijzondere voertuigen te huur zoals bijvoorbeeld de segway, tuk tuks of nostalgische snorfietsen. Natuurlijk kunt u zich, als u met een grote groep reist,  tijdens uw dagje weg in Drenthe ook laten vervoeren door een bus met chauffeur. Hij of zij rijdt u dan naar uw bestemming en u kunt samen met vrienden of collega’s onbezorgd genieten van een dagje weg.

Linkruil.org

Comments are closed.