Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De meest gave clubs ter wereld: Ibiza, Turkije, London en Lloret de Mar!

4 Gave clubs: Ibiza, Turkije, London en Lloret de Mar. Om met de nummer 4 te beginnen, Colossos Lloret de Mar is trendzetter op het gebied van uitgaan in Lloret de Mar, samen met Bumpers Lloret de Mar al jaar en dag de clubs waar het allemaal gebeurt. Miniscule of Sound is de kleinste club ter wereld, Halikarnas de grootste outdoor club ter wereld en Privilege de grootste maar ook gaafste club ter wereld met een capaciteit van ruim 10.000 mensen!

Met stipt op 1: Privilege

Club Privilege de grootste club van de wereld en is gelegen op het eiland Ibiza. Met een capaciteit van ruim 10.000 man kan het met stipt de grootste club ter wereld genoemd worden. Het is daarmee ook vermeld in het Guinness Book of World Records. In Club Privilege vind je podia, diverse barren, een loungetuin, een souvenirwinkel maar ook een ontzettend groot zwembad om even wat verkoeling te vinden tijdens het feesten. In Privilege draaien vaak grote namen als Armin van Buuren, Afrojack en Tiƫsto.

Op de tweede plaats: Halikarnas

Halikarnas is anders dan andere clubs, het is namelijk volledig gelegen in de buitenlucht. Geen nadelen meer als hitte, zoals je vaak hebt in de clubs die wel binnen zijn. Deze club, gelegen in Bodrum in Turkije is de grootste Europese club die buiten is gelegen en heeft diverse openluchtzalen waar veel bekende artiesten optreden.

Op de derde plaats: Miniscule Of Sound

Eens in je leven moet je gefeest hebben in de Miniscule Of Sound. Deze club kan maarliefst 14 mensen herbergen. De dansvloer heeft een oppervlakte van 2 m2 en is daarmee volgens het Guinesss Book of World Records officieel de kleinste club ter wereld. Om te kijken waar je deze club vindt zul je hun website moeten raadplegen, ze reizen namelijk al sinds 1998 rond om iedereen deze unieke ervaring te laten beleven.

Op nummer vier: Colossos Lloret de Mar

De Colossos is de grootste club van de vakantieplaats Lloret de Mar. Er zijn 3 verschillende dansvloeren waar in het hoogseizoen maarliefst 2500 mensen tegelijk helemaal losgaan. Tijdens het feesten kun je tevens een verfrissende duik nemen in een van de binnen- en buitenzwembaden van de Colossos Lloret de Mar!

Linkruil.org

Comments are closed.