Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De toekomst van de Nederlandse cultuur? Elektrische fiets leasen

Een nieuwe fiets kopen is voor veel mensen een flinke investering. De meeste mensen krijgen een nieuwe fiets van hun ouders wanneer ze naar de middelbare school gaan, en daar moeten ze het vervolgens tientallen jaren mee doen. En een nieuwe fiets kopen is dan vaak te duur, laat staan een elektrische fiets. Gelukkig is er een alternatief. Een elektrische fiets leasen! Daarbij rijd je op een splinternieuwe fiets en profiteer je van nog veel meer voordelen!

De voordelen van een fiets leasen

Het leasen van een elektrische fiets biedt veel voordelen ten opzichte van het kopen van een nieuwe fiets. Zo krijg je onder andere een verzekering tegen schade en diefstal zonder eigen risico. Zo weet je dus zeker dat je geen extra kosten zult krijgen wanneer jouw fiets schade oploopt door bijvoorbeeld een onhandige bezoeker van de McDonald’s. Ook profiteer je van pechhulp door heel Europa. Niets om je zorgen over te maken dus. En als kers op de taart krijg je ook nog een jaarlijkse onderhoudsbeurt er bij. En dat allemaal voor een kleine prijs per maand. Een enorme hoeveelheid voordelen dus voor een voordelig alternatief!

Is een fiets leasen iets voor jou?

Een elektrische fiets leasen of kopen is natuurlijk een flink verschil. Wanneer jij nergens aan vast wilt zitten. Dus geen leasecontract. Dan raden wij jou aan om gewoon een elektrische fiets te kopen. Maar wanneer jij het fijn vind om een kleiner bedrag per maand te betalen en dan ook nog zonder zorgen over reparaties en andere kosten die er bij kunnen komen, dan raden wij jou aan om een van onze fietsen te leasen. De keuze is aan u. Overweeg wel even alle voor en nadelen voor uw fiets. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken of telefonisch contact met ons opnemen.

Linkruil.org

Comments are closed.