Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een hotel in de Lutte biedt alles wat je zoekt

Echt genieten begint in Twente, bij landgoed hotel de Wilmersberg. Be je toe aan een weekendje rust? Dan zit je in het oosten van het land helemaal goed. Even aan niets anders denken dan jezelf, dat kan alleen in een rustige omgeving zoals in Twente. In een klein plaatsje genaamd de Lutte vind je hotel de Wilmersberg, een viersterrenhotel met veel faciliteiten waar je als hotelgast gebruik van mag maken. De Lutte hotel is een heerlijk verblijf waar je zeker eens naartoe moet. Benieuwd wat het hotel verder te bieden heeft? Lees dan zeker nog even verder, wij vertellen je alles wat je moet weten!

Faciliteiten bij de Wilmersberg

De Wilmersberg is meer dan alleen een hotel. Het is de perfecte plek om even tot rust te komen en alle stress te vergeten en alleen maar leuke dingen doen. Zo beschikt het hotel over een luxe wellnessboutique met onder andere een verwarmd zwembad, een whirlpool, Turks stoombad en nog veel meer. Zo kun je ook een gezichts- of lichaamsbehandeling/massage nemen om echt even helemaal zen te worden. Ben je liever actief bezig? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval kun je een balletje slaan op de golf- en tennisbaan of een fietstocht maken door de prachtige omgeving. Het hotel is namelijk het startpunt van diverse wandel- en foutroutes door de prachtige Twentse natuur.

Boek een arrangement

De Lutte hotel de Wilmersberg beschikt over alles wat je nodig hebt, en meer. Wil je een keer langskomen in de Lutte om te ontdekken waarom de Wilmersberg zo’n geliefd hotel is bij velen? Kom dan zeker eens langs in het oosten en boek een arrangement naar keuze. Er is een uitgebreid aanbod waar vast en zeker iets voor je bij zit.

Afbeeldingsresultaat voor de wilmersberg

Linkruil.org

Comments are closed.