Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een lodge tent met vroegboekkorting

De wintermaanden treden in, het wordt weer kouder en dat betekent vaak dat mensen verlangen naar warmte. Het verlangen naar warmte betekent het maken van vakantieplannen. Waar willen we volgend jaar zomer naar toe? Dat is dan de grote vraag.

De vakantiegidsen worden gehaald op het reisbureau, en er wordt veel gekeken op het internet. Als we willen profiteren van een vroeg boek korting dan zullen we niet al te lang moeten wachten met het boeken van een vakantie.

Wat steeds meer in komt in het glamperen. Glamperen is het een luxe versie van kamperen. Je kunt overnachten in lodgetenten die ingericht is als een hotelkamer. Heerlijke boxspring bedden, een keuken, een hangmat en een luxe bbq. De tenten zijn van alle gemakken voorzien. Waar je wel van profiteert is de gezelligheid van een camping.

Ben je benieuwd naar meer informatie over glamperen of het overnachten in een lodgetent? Ga dan eens naar de website van villatent.nl. Villatent is een reisbureau specialist in het verhuren van lodgetenten op de mooiste campings in heel Europa. Ga niet meer met een auto vol met kampeerspullen op vakantie. Maar rijdt relax naar je ultra luxe logdetent. En geniet van de luxe van een hotelkamer op een camping.

Linkruil.org

Comments are closed.