Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een stedentrip? Zorg voor de juiste reistassen!

Vrijwel iedereen zal wel eens op een stedentrip zijn geweest. Stedentrips zijn dan ook ontzettend populair en steeds meer mensen kiezen ervoor om er even kort tussenuit te gaan. Lekker een lang weekendje weg naar een mooie (Europese) stad. Lekker even een paar daagjes er tussenuit om heerlijk te ontspannen en nieuwe culturen te ontdekken. Het leuke van Nederland is dat veel Europese topsteden in de buurt liggen. Met de auto ben je zo in Parijs, Antwerpen of Berlijn. Met het vliegtuig ben je slechts een paar uur verwijderd van steden als Praag, Barcelona en Madrid. Ook weekendjes weg in Nederland worden steeds populairder. Een ding hebben alle stedentrips gemeen: je moet een goede reistas hebben. Gelukkig zijn er vandaag de dag ontzettend veel reistassen te vinden.

Diverse soorten reistassen

Wanneer je op zoek gaat naar reistassen zal je al snel merken dat er ontzettend veel verschillende soorten zijn. Zo zijn er reistassen van bekende en minder bekende merken verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en van diverse materialen. Vaak is een handbagagereistas of -koffer meer dan voldoende wanneer je twee á drie dagen op reis gaat. Een grote koffer is dan vaak overbodige luxe en hier moet je extra voor betalen wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar een reistas met wielen. Deze kan je namelijk makkelijk meenemen. Deze tas hoef je namelijk niet continu op te tillen en te dragen. Een andere reistas welke ook erg fijn is, is de rugzak. Let op dat je wel voor een wat grotere rugzak kiest zodat je wel voldoende spullen mee kan nemen.

De kwaliteit van de reistassen

De kwaliteit van de reistassen is natuurlijk ontzettend belangrijk. Je wilt niet voor iedere stedentrip opnieuw een reistas aanschaffen. De kwaliteit van een reistas kan aan de hand van meerdere factoren worden bepaald. Zo geeft het merk al veel weg van de kwaliteit. Neem Eastpak als voorbeeld, dit merk geeft zelf al 30 jaar garantie op haar tassen. Dit geeft al aan dat de reistas van een hoge kwaliteit is. Kijk ook naar de voering en hoe de tas in elkaar gestikt is. Wanneer dit op een mooie en goede wijze gedaan is, is de kans een stuk groter dat de reistas veel langer meegaat.

Linkruil.org

Comments are closed.