Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een zorgeloze vakantie, voor u en uw huisdier

Nederland telt ongeveer 30 miljoen huisdieren. Dat is meer dan het aantal mensen! Dit is niet zonder reden, huisdieren kunnen de perfecte aanvulling zijn in een gezin. Een huisdier is ontzettend gezellig, leuk voor de kinderen, goed tegen de stress, zorgt voor regelmaat en zo zijn er nog veel meer voordelen te verzinnen aan een huisdier. Een huisdier wordt een echt lid van de familie. Maar toch kleven er ook enkele nadelen aan een huisdier. Stel dat u met u gezin op die lang verdiende vakantie wilt gaan en u heeft dé ideale vakantiebestemming gevonden. Alles lijkt perfect, totdat u leest dat u hond niet welkom is op de vakantiebestemming. Wat nu? Toch maar iets anders vinden? De hond naar een opvang of asiel doen voor een paar weken? Of u hond gewoon lekker thuis laten in zijn vertrouwde omgeving waar hij het goed naar zijn zin heeft? Ja, dat laatste is ook een optie! Een hondenoppas aan huis. Een hondenoppas aan huis kan zorgen voor vaste uitlaatmomenten, gezond te eten en natuurlijk de liefde die uw hond niet krijgt in een asiel of opvang.

Katers en poezen zijn erg gehecht aan vaste gewoontes, een kat of poes naar een opvang brengen voor uw vakantie is daarom geen prettige oplossing omdat dit het beestje erg veel stress kan bezorgen. Ook voor katten is een kattenoppas aan huis dus vele malen idealer. Zo kunt u zorgeloos genieten van u vakantie wetende dat uw huisdier zich thuis volledig op zijn gemak voelt!

Naast honden en katten kunt u ook een oppas vinden voor andere huisdieren. Op http://katten-en-hondenoppas.nl/ vind u de geschikte oppas voor uw huisdier.

Linkruil.org

Comments are closed.