Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Garagebedrijf de Boer, Specialist in versnellingsbak revisie

versnellingsbak revisieHeeft u last van een versnellingsbak die hakerig schakelt of geluid maakt tijdens het rijden of schakelen? Wellicht heeft uw versnellingsbak een revisie nodig.

Dealers vervangen tegenwoordig alleen maar een versnellingsbak waarbij u voor hoge kosten komt te staan. Wij zijn gespecialiseerd in versnellingsbak revisie waarbij u enorm veel geld kunt besparen en alsnog een perfect schakelende versnellingsbak terug krijgt. Wij geven standaard 12 maanden volledige garantie op de revisie.

Alle slijtage onderdelen en defecte onderdelen worden standaard bij ons vervangen. Onze prijzen zijn altijd inclusief de demontage, de onderdelen, de montage, de versnellingsbak olie én de garantie.

Durft of kunt u niet meer verder rijden met de auto dan kunnen wij hem gratis ophalen met onze auto ambulance. Ook brengen wij hem na de versnellingsbak revisie weer gratis bij u terug. Omdat veel mensen niet zonder auto kunnen hebben wij ook hier een oplossing voor bedacht: een gratis leenauto om het ongemak te overbruggen. U komt dus nooit zonder auto te zitten.

Laat gratis een diagnose stellen door onze vakmensen met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van versnellingsbakken. Niet in alle gevallen heeft u een versnellingsbak revisie nodig. Hier zijn wij 100% eerlijk in. In sommige gevallen kunnen problemen met de versnellingsbak opgelost worden zonder een revisie uit te voeren. Laat daarom gratis en vrijblijvend uw auto nakijken.

Wij zien u graag bij Garagebedrijf de Boer, Specialist in versnellingsbak revisie!

Tielstraat 6 | 7418CS | Deventer | 0570-628899

Website: http://versnellingsbak-reviseren.nl/

Linkruil.org

Comments are closed.