Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gran Canaria parel in de Atlantische Oceaan

Het Spaanse eiland Gran Canaria heeft alle ingrediënten voor een overweldigende zonvakantie. Op het eiland dat gelegen is in de Atlantische Oceaan vindt u Zon, zee, goudgele stranden, prachtige natuur, waterparken en mooie bezienswaardigheden. Het eiland is één van de populairste vakantiebestemmingen van Europa. Toeristen vanuit heel Europa genieten op het eiland van een heerlijke vakantie. Vooral de prachtige mooie lange en brede zandstranden zijn de nummer één attractie van Gran Canaria, al heeft het land veel meer te bieden dan de mooie zandstranden. Jong en oud, iedereen zal een geweldige tijd hebben op het mooie eiland.

Stukje Spanje in de Atlantische Oceaan

Spanje is een favoriet vakantieland, maar naast het vasteland en de populaire Costa’s heeft Spanje ook in de Atlantische Oceaan een eilandengroep liggen. Deze eilanden vormen samen de Canarische Eilanden en vooral de laatste tien jaar worden de Canarische Eilanden ontdekt door Europese toeristen, dit komt mede doordat er sinds die tijd ook steeds meer charter vluchten vliegen naar één van de eilanden. Naast Gran Canria is Tenerife een populaire vakantiebestemming, maar Gran Canria blijft de onbetwiste nummer één. De eilandengroep ligt voor de kust van Afrika en het heeft daarom altijd prachtig mooi weer. Hierdoor is het mogelijk om ook in de herfst, winter en in de lente een vakantie te vieren op één van de Canarische Eilanden.

Accommodaties op Gran Canaria

Gran Canaria is ver weg de populairste vakantiebestemming van de Canarische Eilanden. Op Gran Canria stikt het daadwerkelijk van de vakantiehuizen, appartementen, hotels en resorts. De lokale bevolking leeft van het toerisme en dat is aan alles te zien. Alles op het eiland en vooral in de populaire badplaatsen is er gebouwd voor de toeristen. Vooral Playa del Ingles is helemaal volgebouwd met alles wat met toerisme te maken heeft. In deze badplaats vindt u echt alles en u vindt er ook de mooiste accommodaties. De populairste accommodatie van Playa del Ingles is hotel Eugenia Victoria. Dit hotel wordt geroemd om haar all inclusive formule. Het hotel is vooral populair bij Nederlanders want zij houden vooral van de all inclusive formule. Boek vandaag nog een vakantie naar Gran Canaria en kijk ook eens naar het hotel Eugenia Victoria dat centraal gelegen is. Hier leest meer informatie over het Eugenia Victoria resort.

Linkruil.org

Comments are closed.