Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het Voyage Torba hotel

Wie absoluut wil genieten van een vakantie in Turkije en dit wil doen in een vakantieparadijs, dan kom je al snel uit op Voyage Torba. Dit hotel staat in het teken van kinderen. Er is ontzettend veel rekening gehouden met faciliteiten voor de jongste gasten, zodat zij de tijd van hun leven hebben en zodat u in alle rust kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Natuurlijk is er in Voyaga Torba ook gedacht aan u als ouder. Het zal niemand aan iets ontbreken tijdens een verblijf in het super deluxe Torba Voyage.

Dit prachtige resort is direct aan een privéstrand gelegen, in een heuvelachtige omgeving. Het centrum van Torba is gelegen op ongeveer 1 kilometer afstand en het bruisende en gezellige centrum van Bodrum is gelegen op circa. 6 kilometer afstand van het resort. Ook is de luchthaven dichtbij het hotel gelegen en daardoor is het ideaal voor families want je hoeft niet lang in de bus te zitten voordat je eindelijk bij het grootschalige complex aankomt.

Faciliteiten van Voyage Torba

Het gigantische complex van Voyage Torba omvat 52000 m2. Het is een ruim opgezette accommodatie waar het u aan niets zal ontbreken. Op het complex treft u diverse restaurants, bars, zwembaden, wellness faciliteiten, speeltuin en een mooie stijger in de zee. De receptie is 24 uur per dag geopend en u kunt de hele dag door genieten van uw all inclusive verblijf. Voyage Torba is van alle gemakken voorzien, zodat u een onvergetelijke vakantie zult beleven.

Gasten beoordelingen van Voyage Torba

Gasten zijn uitermate positief over een verblijf in het Voyage Torba resort. Het resort krijgt een gemiddeld cijfer van 8,5 en dat is niet mis voor zo´n grootschalig complex als Voyage Torba. De meeste gasten geven aan dat het resort echt van alle gemakken is voorzien en dat de gastvrijheid overal te merken is. Een vakantie naar dit mooie resort is voor een ieder aan te raden staat te lezen op Zoover.nl. De prijs-kwaliteit verhouding is ook uitstekend en u zult absoluut geen spijt krijgen van een verblijf in dit mooie resort. Boek vandaag nog een verblijf in het mooie Voyage Torba, gelegen dichtbij het bruisende Bodrum.

Linkruil.org

Comments are closed.