Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hotel Linda Turkije

Side wordt met het jaar populairder als vakantiebestemming. Steeds meer mensen boeken een vakantie naar deze prachtige badplaats aan de Turkse Rivièra. In Side treft u een mooie en betaalbare accommodatie in het Hotel Linda, dat vlak bij de oever van het meertje Titreyengöl in Side is gelegen. Bekijk hier direct de beste aanbiedingen van dit hotel. Hotel Linda is niet direct aan het strand gelegen maar het heeft wel een privé strand op 600 meter afstand van de accommodatie. Hotel Linda is voornamelijk populair bij Nederlandse toeristen. Het hotel wordt vooral geroemd om haar uitstekende goede service, het gevarieerde eten en de kindvriendelijkheid. Voor jong en oud is hotel Linda de perfecte accommodatie om een Turkije vakantie te vieren.

Ligging van het prachtige hotel Linda

Hotel Linda heeft een perfecte ligging. Het hotel ligt op circa 600 meter van het privé kiezelstrand van het Titreyengöl meer in Side. Het hotel ligt op 5 kilometer afstand van het historische centrum van Side. Direct voor het hotel vindt u een opstap plaats voor het openbare vervoer en zo kunt u gemakkelijk en snel de binnenstad van het gezellige Side bereiken. In het seizoen voor de vakanties biedt hotel Linda een shuttle service aan richting het privé strand.

Faciliteiten in het Linda Hotel

Het complex van het populaire hotel word omgeven door een grote verzorgde groene tuin. Het hotel beschikt over maar 230 kamers die verdeeld liggen in één gebouw met vier verdiepingen. In het gebouw treft u 2 liften aan. U kunt in het hotel genieten van heerlijk eten in het buffetrestaurant. Drankjes zijn verkrijgbaar bij diverse bars op het complex. In de groene tuin treft u een groot zwembad aan met twee waterglijbanen. Hier kunnen genieten vooral de jongste gasten optimaal van.

Verzorging Hotel Linda

Als u een vakantie boekt naar hotel Linda dan verblijft u op basis van all inclusive. U kunt iedere dag genieten van een ontbijt, lunch en diner, alle in buffetvorm. Van 10 tot 24 uur kunt u drankjes bestellen in de bars gelegen op het complex. Het zal u daadwerkelijk aan niets ontbreken tijdens uw vakantie in het Hotel Linda. Boek vandaag nog uw all inclusive vakantie naar dit populaire hotel in Side.

Linkruil.org

Comments are closed.